Колега не можах да си намеря темата която бях пуснал преди време за ламбда контрола...та затова се извинявам предварително..Бях си наумил да слагам на бравото (1.6 16 2000 година - пластамасови колетори)ламбда контрол, както ме съветваха неколкократно.. е след като не го направих сумати време успях да сцепя пластамсовите колектори и мрака в 6:30 сутринта след гърмеж(амин 150 лв за други със смяната) в деня когато трябваше да заминавам на море... Хубаво смених ги.. както и половината неща свързани с въздуха и неговото влизане от всевъзможни места преди колекторите го оправих... И сега вече спешно се нуждая от слагане на Ламбда контрол и евентуално ТАП (за него не съм сигурен дали е реална нужда или суетня).. Моля колеги, които се занимават с такива неща да пратят една цена на лично и да дадат акъл и тап и ламбда контрол ли да сложа или само лабда контрол... и кога е удобно да мина да го монтираме (отпуската свършва скоро и нямам много време после да се занимавам... а не ми се ще да чакам)..П.С. сондата е изправна, така че мисля няма да има проблем..Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравока плаче за ламбда контрол спешно докато съм отпуск
Collapse
X
-
колега когато си на 20 и се хвърляш с главата напред... сещаш се.... После се регистрираш във ФОРУМА (поклон и благодаря на хората които разбират...) и почваш да скачаш от тема на тема и ти се изясняват нещата... Вече знам къде няма да отида никога повече да ми пипат колата.. защото са ми направили мазало по двигателя и ел инсталацията. ако ти покажа как са местили релета и чудеса и се хванаха за главата в друг сержиз докато успеят да ми намерят бушоните и релетата за перката отпред... и така.. затова станалото станало... няма да умираме... стискаш зъби даваш пари като нямаш акъл и така... Знам поне, че има хора във форума, които разбират (поне аз мисля така) и ще ми помогнат.. затова вече преди да правя питам.. и се уча от грешките...Та обратно на въпроса ако има оферти моля не се колебайте предложете ... да отделите време и техника срешу пари и да върнем бравока към живот :Pи колега това с цените оферта ли е или даваш информативно цените ? Пздравиlove sux true love swallows
Коментар
-
qnisZ - Това е нашият човек,потърси го http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16272 ти поне си близо. Поздрави...Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
мерси колега писах му и на него защото си спомням, че ми го бяха препоръчали и други хора.. но понеже искам да стане възможно най-скоро, че после с работата едва ли хората ще могат да ми свършат работа в някакви криви часове ...чакам да видя какво ще изникне още и колегата да отговориlove sux true love swallows
Коментар
-
Знам колега, имах на стария колектор ще сложа и новия... просто ми се ще всичко да направя заедно а не едно по едно.. затова сега я карам само на бензин понеже нямам кихалки.. и като сложа електрониката и кихалките за всеки случай пак ще си е на газ... но все още чакам реакция... понеже за момента нямам отговор кога мога да ги монтирам.. и евентуално някой колега занимаващ се с подобни неща не прояви интерес..love sux true love swallows
Коментар
-
Като искаш да караш с обикновена газ слагаш си от онези малки кихалки на всяка тръба на всмукателя и няма да имаш дерт дори и да гърми А въпроса с гърменето - кабели , свещи и центровка на газовата . Направиш ли това няма смисъл от ЛК.Кихалките са по 10-на лева сиреч на тебе ще ти легнат 40 лв и за другите неща вече знаеш какво да направиш
Коментар
-
Колега, аз продавам това : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...c&highlight=В момента е абучен за Брава/о 1,4 ама има режим самообучение.За цената ще се разберемAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар