Здравейте колеги, препоръчайте ми газаджия в Пловдив. Искам да сложа хубав газов инжекцион, дори най-хубавия до 1400 лв, но искам да е, ако може, същата колата като на бензин. Бях чел и за някаква система за предпазване на клапаните... Flash Lube или нещо от сорта, ако може да ми разясните и тя за какво е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на хубав газов инжекцион в Пловдив.
Collapse
X
-
Re: Поставяне на хубав газов инжекцион в Пловдив.
neonglow написа:Здравейте колеги, препоръчайте ми газаджия в Пловдив. Искам да сложа хубав газов инжекцион, дори най-хубавия до 1400 лв, но искам да е, ако може, същата колата като на бензин. Бях чел и за някаква система за предпазване на клапаните... Flash Lube или нещо от сорта, ако може да ми разясните и тя за какво е.
-
Re: Поставяне на хубав газов инжекцион в Пловдив.
neonglow написа:neonglow написа:Здравейте колеги, препоръчайте ми газаджия в Пловдив. Искам да сложа хубав газов инжекцион, дори най-хубавия до 1400 лв, но искам да е, ако може, същата колата като на бензин. Бях чел и за някаква система за предпазване на клапаните... Flash Lube или нещо от сорта, ако може да ми разясните и тя за какво е.
Коментар
-
питай Slavi_Lancia http://forum.fiat-bg.org/profile.php...2781макар че той за неговото идва в София...
Коментар
-
Sev написа:питай Slavi_Lancia http://forum.fiat-bg.org/profile.php...2781макар че той за неговото идва в София...
Коментар
-
Има едни фенове до БРЦ Пловдив (разбирай го срещу входа на БРЦ Пловдив).Хареса ми като гледах как монтират уредба на едно 8 цилиндрово БМВ.Ако си се спрял на БРЦ,гледай да е дайрект инжекцион или плъг едн драйв модела!Ако не искаш да е БГ уредба,погледни и Ренцо-Ланди.Имат представител в Пловдив.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Тези срещу входа слагат ФОБОС. Ланди- Ренцо не е лош избор и мисля че бяха около 1100лв като разпитвах. Представителите се намират преди изхода на пловдив след митницата, където започва разклонението на пътя в 4 ленти. Трябва да гледаш вляво.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
MadHead написа:Тези срещу входа слагат ФОБОС. Ланди- Ренцо не е лош избор и мисля че бяха около 1100лв като разпитвах. Представителите се намират преди изхода на пловдив след митницата, където започва разклонението на пътя в 4 ленти. Трябва да гледаш вляво.
Коментар
-
Тва е една голяма простотия, която и сам можеш си направиш. Представлява едно шише с един маркуч като от система боцнат в смукателния колектор и от вакума си цоцка по малко от тая магическа течност която ти е по 30 лева на 1000 км маи така беше ако не бъркам. Та тая ми ти смазка ако може така да се нарече има за цел да охлаждала разбираш ли клапаните щото газта изгаря с по висока температура и по бавно от бензина и клапаните прегрявали. Реално от газта страдат наи много изпускателните клапани заради по високата температура, ама не е болка за умиралка докато станат за смяна ти ще си изплатил колата. Та ако някои ми обясни как тая течност след като е влезла в цилиндъра и е изгоряла с горивната сме ще охлади на излизане изпускателния клапан. Говорил съм по въпроса за тази система с познати газаджии но и те са доста скептични към нея. Иначе по рекламите а и по клипчетата които обичаш да гледаш там наистина върши чудеса Наи вече я препоръчват за по нови коли щото клапаните им били по тънки и по лесно изгаряли. Всеки търси ниша на пазара ко питаш менеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Тва е една голяма простотия, която и сам можеш си направиш. Представлява едно шише с един маркуч като от система боцнат в смукателния колектор и от вакума си цоцка по малко от тая магическа течност която ти е по 30 лева на 1000 км маи така беше ако не бъркам. Та тая ми ти смазка ако може така да се нарече има за цел да охлаждала разбираш ли клапаните щото газта изгаря с по висока температура и по бавно от бензина и клапаните прегрявали. Реално от газта страдат наи много изпускателните клапани заради по високата температура, ама не е болка за умиралка докато станат за смяна ти ще си изплатил колата. Та ако някои ми обясни как тая течност след като е влезла в цилиндъра и е изгоряла с горивната сме ще охлади на излизане изпускателния клапан. Говорил съм по въпроса за тази система с познати газаджии но и те са доста скептични към нея. Иначе по рекламите а и по клипчетата които обичаш да гледаш там наистина върши чудеса Наи вече я препоръчват за по нови коли щото клапаните им били по тънки и по лесно изгаряли. Всеки търси ниша на пазара ко питаш мене
Коментар
-
Да и на мен ми беше интересно, скоро в един форум се появи някъв дистрибутор ли беше къв ли беше дето беше изписал цял роман да я хвали, та му чукнах е тва въпросче, как аджеба след като изгори с горивото ша ми смаже или охлади клапаните, аиде за смукателния иди доиде мога да се съглася ама смукателните не страдат от прегряване. Иначе тва не пречеше и в оня форум двама трима да са си я сложили и да са доволни от нея как разбраха че са доволни не знам всяка седмица глава ли свалят да гледат клапани не знам Питах го също така и освен изредените плюсове защо не споменава за евнтуланите минуси на тая смазка, как влияе на свещи , ламбда катализатор, дюзи, маслото в мотора, и за това отговор не получих, та така, нещо като наколенките на доктор ливаин.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Да, сега им разгледах сайта. Е няма да са 30 лв на месец ама на 2/3 месеца 500мл струва 30 лв, един милилитър на 1 литър бензин значи 1100 лв бензин точно 3 месеца. Ей тука има схема: http://www.flashlube.bg/bg/instructions , то наистина хубаво ще го смаже всмукателния ама изпускателния как точно ще го смаже като изгори вече, наистина ми е чудно
Коментар
-
Аз преди гледах за кои коли се препоръчва и италианските не пресъстваха в списъка. Освен това с газаджии сме си говорили че италианските двигатели почти не търпели поражения от газта, за разлика от други автомобили.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000