Харесах си Брава 1.6 16v, 1997г, с оригинална италианска газова уредба.Имам няколко въпроса относно нея?1.Подходящо ли е да се избере такава уредба,защото съм чувал че най-вероятно колата ще е скъсана от каране щом е с уредба от завода?2.Създава ли проблеми?3.Заслужава ли си или по-добре да си купя брава без газ и тук в БГ да и сложат?4.Какъв е средният разход на газ/бензин при 1.4mi и 1.6 16V, и кой според вас е по-добрият двигател?И един страничен въпрос:5.Верни ли са слуховете,че брава/браво имат супер слаба предница и се трошат на поразия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинална газова уредба на Брава 1.6 16v
Collapse
X
-
Ами това че колата е с газ от италия действително означава че там е карана повече.... Но какво от това?Ако всичко е наред ( при преглед през сервиз ) взимай и не му мисли!Ако избора ти е между 1.4 и 1.6 - по добре е 1.6. Там обаче е възможно да има проблем с газификацията с обикновена уредба и да се наложи да сложиш инжекцион. На моето Браво разхода е 9/100 Газ градско и 7.5/100 Извънградско.Със сигурност това за слабата предница на Браво/Брава ти го е казал някой "със здрава немска кола". Не му вярвай!Такова нещо няма!Аз бих те посъветвал да смениш мембраните на изпарителя ако вземеш колата с АГУ от Италия!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Ами това че колата е с газ от италия действително означава че там е карана повече.... Но какво от това?Ако всичко е наред ( при преглед през сервиз ) взимай и не му мисли!Ако избора ти е между 1.4 и 1.6 - по добре е 1.6. Там обаче е възможно да има проблем с газификацията с обикновена уредба и да се наложи да сложиш инжекцион. На моето Браво разхода е 9/100 Газ градско и 7.5/100 Извънградско.Със сигурност това за слабата предница на Браво/Брава ти го е казал някой "със здрава немска кола". Не му вярвай!Такова нещо няма!Аз бих те посъветвал да смениш мембраните на изпарителя ако вземеш колата с АГУ от Италия!
Коментар
-
spalding написа:Да,обаче като ходих в автокъщата където се намира колата (МАК-Овча Купел,на околовръстното), пича там ми каза че не може да се закара до сервиз защото колата е без номера?Посъветва ме да взема някой разбирач който да дойде на място да я види...Да му вярвам ли ?
Коментар
-
sev написа:spalding написа:Да,обаче като ходих в автокъщата където се намира колата (МАК-Овча Купел,на околовръстното), пича там ми каза че не може да се закара до сервиз защото колата е без номера?Посъветва ме да взема някой разбирач който да дойде на място да я види...Да му вярвам ли ?
Коментар
-
най-добре в сервизи вземи някой с теб, който разбирато всичко си е късмет, но все пак:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=621
Коментар
-
sev написа:spalding написа:Да,обаче като ходих в автокъщата където се намира колата (МАК-Овча Купел,на околовръстното), пича там ми каза че не може да се закара до сервиз защото колата е без номера?Посъветва ме да взема някой разбирач който да дойде на място да я види...Да му вярвам ли ?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
zgabrovski написа:Ами това че колата е с газ от италия действително означава че там е карана повече.... Но какво от това?Аз бих те посъветвал да смениш мембраните на изпарителя ако вземеш колата с АГУ от Италия!
Коментар
-
spalding написа:А къде се намира този сервиз на Вантотрейд и как да намеря колесар?
Коментар
-
georgyg написа:Под колесар имах в предвид пътна помощ, а адрес на Ванто има тук http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар