Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Брава 1.6 на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Брава 1.6 на газ

Здравейте. Доколкото съм запознат за оптимална динамика и разход са от голямо значение настройките при монтиране на АГУ.И от тук пред мен е следната дилема: Вземам бензин / в случая шанс за по-малко употребяван автомобил и по-запазен двигател /с последващо инсталиране от специалисти на подходящо АГУ с всички необходими процедури и настройкиили купувам с готово АГУ , от което следват два въпроса :1--Наличието на монтирано АГУ гарантира ли, че последното е газов инжекцион за модели след 97, 98 година? 2--Доколко е възможно отстраняване на грешки и прецизиране на настройки при неправилно зададени при инсталацията?Очаквам да датете и мнения за добри АГУ и впечатления от тях.Благодаря.

Ако купуваш 1.6 нека да е с металните колектори не се лъжи да вземеш с пласмасов колектор ако си решил да го караш на газ, не заради колектора а заради смотания комп (49F) които може ти скъса нервите ако последвалия монатаж на АГУ не е както трябва тоест мека казано перфекна настроика му трябва и читава интелигентна газова ( да поддържа коли с евро4). Иначе на бензин равен няма постига невереоятни резултати на икономия на гориво. Лично съм правил няколко засечки с 5.7 литра на 100 км!!! но на газ нещата стоят корено различно. Вземи си с метални колектори там компа е по прост и лесно се погажда дори и с обикновенни газови. Но наи добре си земи 1.8 щото 1.6 е пълен с номера сам можеш да се убедиш в раздела бензинови двигатели за какво става дума че всяка 3 та тема е свързана с проблеми с него. Кола с мотирана газова не е за препоръчване
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Колега, вземи си автомобил, който няма проблеми при работа на бензин. Сложи си ГИ при читави механици и си карай. Мнения от рода на "мой приятел има такава кола и ми каза, че има проблеми и т. н. не ти вършат работа. Всичко е строго индивидуално. Карам "Марея" 1.6, 16V, с пластмасови колектори и нямам никакви проблеми (за сега...надявам се и за в бъдеще). Сто човека да питаш, сто различни мнения ще чуеш. Успех!

Коментар

Working...
      X