Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тръбичката между бутилките за метан

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Тръбичката между бутилките за метан

    Така колеги днес за пръв път ми отказаха да подпечатат прегледа за метановата уредба защото "бутилките не са монтирани правилно" и тръбичката между тях била къса. Бутилките са 2 и са монтирани на триъгълник със седалката така /. Хванати са с 2 колана и под тях е продупчено купето и ги държи един здрав винкел. Не знам какво значи правилно монтиране. Тръбичката между бутилките трябвало да има оборот и половина дължина (?!), защото ако паднела горната бутилка и се скъсала щяло да стане взрив. Ясно, че ще загубя няколко дни по сервизи, а при вас как са монтирани въпросните бутилки ако са 2 и някой ако даде снимка каква точно трябва да е тая тръбичка ще сам много благодарен. На едно място правят прегледа, на съвсем друго място слагат уредби и не искам да стане да ме разкарват по 100 пъти помежду си.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

    #2
    .

    Питай на метанстанция ВИГО там имат и сервиз и ГТП . И аз не съм си озаконил моето и е лошо че все го отлагам а бутилките са ми със сертификат до 2018г . Монтирани са една до друга .
    пунто MK1 1.1 98г
    МЕТАН
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

    Коментар


      #3
      Във ВИГО вече не правят прегледи, аз първо там ходих и ме пратиха при този срещу ЕКО-то в Комлука. Можеш ли да щракнеш една снимка на багажното отделение да погледна и особено как е направена тръбичката. На бутилките преглед се минава на 5 години, дори не знам къде се прави това.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

      Коментар

      Working...
      X