angus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на газ Brava 1.6 16v
Collapse
X
-
dudulia написа:Според мен всеки разход над 8,5/100км при скорост 90-100км/ч извънградско е сериозен преразход и говори за проблем (не добра настройка). От там надолу,колкото по-малко,толкова по-добре :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
biker_81 написа:При 90/110 без чести и резки изпреварвания разхода би трябвало да е между 7 и 8 /100 ,но не повече от 8 /100.И ако някой е забравил разход на газ се засича от пълно до празно,а не от пълно до пълно.Fiat Punto Sporting 1.2 16v 2001
Коментар
-
aoc написа:biker_81 написа:При 90/110 без чести и резки изпреварвания разхода би трябвало да е между 7 и 8 /100 ,но не повече от 8 /100.И ако някой е забравил разход на газ се засича от пълно до празно,а не от пълно до пълно.
Коментар
-
pakumba написа:разхода много зависи от диаметъра на плочката. бил съм с 36 мм и ми харчеше 8 винаги, дали я карам 150 на магистралата или 90 на другия път няма значение- 8. това само подсказва за бедна смес, нищо повече- динамиката беше кофти, иначе като набере държи добре, но кофти динамика. сега съм с 32 мм, малка е, дърпа добре на ниски и е динамична, на високи не усетих разлика с предишната плочка /теориятично трябва да е по-зле/, но пък си харчи 10. смених кихалката на плочката и понеже не беше точна гумичката взе да смуче въздух- тази седмица така карах- ами динамиката ми пак изчезна, обаче разхода перфектен- 8 /извънградско/. вчера минах 67 км градско със 7.7 литра газ- софиийско, карам в пиковите часове 8.30-9.30 и 18-19.30. И за да не каже някой как пък баш 7.7 засякох- поплавъка ми се прецака и бутилката ми се пълни винаги на 100%.само че сега отивам да си оправя смученето на въздух, па нека си харчи 10..... И двигателя да ръмжи като бяла мечка!!!
Коментар
-
ЩО не провериш инж. Стойчо какво ще ти каже, преди Шела се намира точно като се къчиш от центъра към Метро, там съм нотирал АГУ и да ти каза още работи и за 8години не е мръднало от никъде.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
10/100 ми се вижда много. Моята е 1.8 от подписа и извън града слиза до 8.5-9/100. В града 12-13, та малко ми е странно по-малкия мотор да гори аналогично или повече, но аз не разбирам много.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар