колеги намерих един ГИ на старо Landi Renzo Omegas 4 cylinder проверих из нета - модела е нов, но въпреки това съм малко предпазлив. комплекта включва: компютър, дюзи, кабели, изпарител (до160кв) и бутилка за мястото на резервната гума... мисълта ми е... да го пробвам ли на фиат-а. човека каза че няма да има проблем, но все пак ако някой има по компетентно мнение ще се радвам да сподели.... благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Газов инжекцион Landi Renzo Omegas 3-4 cylinder
Collapse
X
-
Това е от първите ГИ пуснати на пазара.Наш автомобил е с такъв вече 280000км без проблем.Най добре компа да се прочете на колко часа е.По това може приблизително да се определи има ли ресурс в този ГИ.Завода дава 300000км но риска остава дали са сменявани филтрите на определените километри.Ремонта на изпарителя и дюзите са скъпи и покупката на такъв ГИ с незнайно колко километри и дали е обслужван редовно си е опредеделено риск.Имаш монтаж,добавяне на тръби и маркучи.Направи си сметката за колко го купуваш да не излезе на цената на нов.Обърни се към сервизите в Ямбол или Бургас за по точна информация.Успех :D http://www.landi-bg.com/
Коментар
-
Благодаря колега, точно този отговор чаках че наистина не съм много наясно с газовите. Доста се порових и от това което намерих като инфо разбрах, че не си заслужава риска с ГИ на старо. Видях някакви промоции за по 800-900лв, но дали са актуални, и дали стават за моя мотор. тъй като основен приоритет са шибаните пари (извинявам се за израза) немога на тоя етап да отделя 1000+лв кеш. въпреки че ми е ясно за колко време се избиват колата не я спирам но тва 2.21лв/л. взе много да ме притискаМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
RoadBoy написа:Благодаря колега, точно този отговор чаках че наистина не съм много наясно с газовите. Доста се порових и от това което намерих като инфо разбрах, че не си заслужава риска с ГИ на старо. Видях някакви промоции за по 800-900лв, но дали са актуални, и дали стават за моя мотор. тъй като основен приоритет са шибаните пари (извинявам се за израза) немога на тоя етап да отделя 1000+лв кеш. въпреки че ми е ясно за колко време се избиват колата не я спирам но тва 2.21лв/л. взе много да ме притиска
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар