Здравейте, откакто съм взел колата така и не успях да сваля разхода на газ извънградско под 10.5 на 100...днес ходих при един газаджия и ми гарантираше че ако сложа ламбда контрол със стъпково моторче и разхода ми щял да падне поне с 1.5 литра....вие какво ще кажете нека някой да сподели който има ламбда контрол
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към колегите с Браво 1.4
Collapse
X
-
Теоретично е така, стига да ти е читава ламбда сондата и да подава коректна информация.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Пресен пример от днес.Казанлък-Гурково-В.Търново-Казанлък 220 и малко повечко километри/въртях и Търново малко/ с 16 литра LPG.Обортомер до 2800 скоростомер до 90км/ч без резки ускорявания.Въздушния филтър е доста дъртичък около 15000 км.Всичко зависи от крачето колеги и номера на обувката.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги с този разход направо ме отказвате да си купя фиат отново МНОГО ГОЛЯМ РАЗХОД.Имах за един месец браво и ме удариха.Не може ли да се настрои примерно 7 изван градско и 10 градско.Дайте надежда хубави коли са.Seat Ibiza 1.2 12v,ex.Fiat Brava 1.9JTD 105
ex bravo 1.6 16v,ex BMW 325 TD
ex opel corsa 1.6 16v,ex reno clio 1.2 ex seat ibiza 1.4
Коментар
-
shopovite написа:Колеги с този разход направо ме отказвате да си купя фиат отново МНОГО ГОЛЯМ РАЗХОД.Имах за един месец браво и ме удариха.Не може ли да се настрои примерно 7 изван градско и 10 градско.Дайте надежда хубави коли са.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
свещите ги сменях преди 4 месеца а кабелите преди 1 година.....днес разглобих въпросния клапан.....и.....една шепа с графит имаше вътре, а филтърчето беше в такова състояние че не пропускаше дори 10 атмосфери въздух от компресора...а ти каква подложка ще слагаш какво означава товаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
qnisZ написа:Според мен е до заигравка с дефузьор на плочката и изваждане на дюзата от нея.
Коментар
-
незнам колко ще ви помогна, аз съм с типо 1.6/75 и съм с обикновенна газова уредба, разхода ми в града е 11.50/100км (при всички задръствания ) като я карам както си искам (обикновенно нормално) но когато се наложи си я "натискам" и все този разход, сега ще я видя какво ще даде като тръгна за срещата в Китен !УспехAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар