Slavi_Lancia ти осъзнаваш ли че пишеш пълни глупости??? Специално за фобоса си има вътрешна корекция по налягане след като дигне или смъкне налягането компютъра ще си коригира времената. Като нямате понятие не подвеждайте хората. Кабел който иска да се свърже с мен ще ми намеря "Не оригинален". Правен с гаранция че работи. ВНИМАНИЕ! На когото уредбата е в гаранция да не пипа цулю и пулю защото си записва дата на промяна .... така че вървете да ви настроят в сервиза. Още един съвет от мен не пестете 2-3 литра газ при настройка карайте по маршрут който ви е познат как е вървяла колата на бензин и н газ както искате и така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газов инж. Фобос Marea 1,6 16v
Collapse
X
-
mirix написа:Slavi_Lancia ти осъзнаваш ли че пишеш пълни глупости??? Специално за фобоса си има вътрешна корекция по налягане след като дигне или смъкне налягането компютъра ще си коригира времената. Като нямате понятие не подвеждайте хората. Кабел който иска да се свърже с мен ще ми намеря "Не оригинален". Правен с гаранция че работи. ВНИМАНИЕ! На когото уредбата е в гаранция да не пипа цулю и пулю защото си записва дата на промяна .... така че вървете да ви настроят в сервиза. Още един съвет от мен не пестете 2-3 литра газ при настройка карайте по маршрут който ви е познат как е вървяла колата на бензин и н газ както искате и такаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Напиши си жалбата дай я в комисията и гледай сеир. :D Нека те да им обясняват за кокошката и яйцето. :P Вярвай ми проблема ще ти бъде решен. Най малкото ще ти върнат парите и тогава ще си търсиш сервиз или марка ГИ които ще ти разрешат проблемите които имаш сега.Проблема не е твой ида оправяш нещо за което си заплатил. :D Успех с разрешаването на проблема.
Коментар
-
След като промениш налягането за същото газово време влиза друго количество газ ,оттам ламбда сондата реагира и коригира бензиновите времена -оттам и газовите и ако случайно наместиш бензиновите времена на бензин да се изравнят с бензиновите на газ си уцелил десятката ,и да промяната на налягането на изпарителя е единствния начин за корекция без софтуер .
Коментар
-
nikivat
Здравейте отново!Сагата май приключи. След 3 месеца ходене по мъките и даване на пари по "майстори" се оказа че са ми настроили газовата да превклучва на газ на 500 оборота. Явно компа ги търси и затова ми тресе и забива за 3-5 минути на 500 оборота при студен двигател. Добре че сам го видях и ги накарах да го променят. Не знам дали заради това е проблема но е факт че вече нямам проблеми. Благодаря на всички за мненията и моралната подкрепа Дано скоро не ми се налага да пиша за проблеми пак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар