Та,тези дни се наблюдават разни аномалии с колата - Фиат типо 1.4 Карб.В събота отидох на една бензиностанция в СтЗ (Бм-оил) и заредих за 10 лв.Минах 5 километра и реших,че ще напълня до горе.По груби сметки в бутилката трябваше да имам към 20 литра.Но уви колонката рече и отсече - 40 лв.Попитах как като заредих 10 лв и минах съвсееем малко за 40 литрова бутилка ми наляха толкоз.Отговора беше колонката е наред.Реших да не се правя на отворен,щото немам ни паспорт,ни преглед.Днес,след изминати ~90 км. реших пак да напълня до горе.32 лв.По сметки излиза,че разхода ми градско е почти 29-30/100.Изминах 30 км извънградско и пак до горе - 3.78 стотинки. Та от тук ми идват 3 идеи на главата.1.Някой път яко ме цакат на тази бензиностанция ( Не съм зареждал на други щото искат паспорт,а аз немам)2.Нещо да има развалено,ама пак ако ми беше такъв разхода,все щеше да ме остави по пътя.А не се е случвало.3.В колата ми мирише на газ,защо - не знам.Не ми се вярва да изпуска,щото ако беше тъй,до ся да съм се подпалил,като знам,че редовно паля и пуша цигари в колата.
П.П Имало е и други случай в миналото,когато са ми наливали повече.Също така мой познати и приятели се оплакаха,че са им наляли много.Но възможно ли е ако имам проблем в газовата,да имам такъв огромен разход на гориво ?
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар