Едно приятелче ще си купува Стило 1.8 16V и иска да му слага газ ии до преди малко се чудехме какви са му колекторите на това Стило - пласмасови или метални? И се чуди коя от двете уредби да слага,като инжекционна му го дават тънко..Мене лично по ме радва обикновенната газова.. Търсих в търсачката,но не успях да намеря какви са му колекторите на това Стило.. Дайте някакви мнения и отзиви,пък почерпката е гарантирана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1.8 16V обикновенна газова или инжекцион?!
Collapse
X
-
Аз съм със Стило 1.6 16v и когато реших да си слагам газ ми казаха че може само инжекцион.Малко се оръсих с парите( около 960 лв.), но за сега съм доста доволен.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Дали газовата да е инжекцион или не в зависимост от колекторите - метални или пластмасови, това са митове и легенди. Щом двигателят е пълна инжекция - ГИ! Никой сериозен сервиз няма да ти поеме гаранция на обикновена газова, монтирана на автомобил с двигател инжекцион.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Дали газовата да е инжекцион или не в зависимост от колекторите - метални или пластмасови, това са митове и легенди. Щом двигателят е пълна инжекция - ГИ! Никой сериозен сервиз няма да ти поеме гаранция на обикновена газова, монтирана на автомобил с двигател инжекцион.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Щом ти е смешно, действай смело . Зависи какво наричаш липса на проблеми. То много хора така разправят-нямам никакви проблеми, а пък като им видиш колата на някоя среща как работи, ти става ясно. И това, че няколко пъти гръмнала и сменил кутия и дебитомер, за някои също не е проблем. Или пък, че чат-пат му прекъсва или мирише на газ в купето, дреболии. Или това, че колата му вече не може да работи на бензин-какъв е проблема ? Но всеки си преценява сам за себе си.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Щом ти е смешно, действай смело . Зависи какво наричаш липса на проблеми. То много хора така разправят-нямам никакви проблеми, а пък като им видиш колата на някоя среща как работи, ти става ясно. И това, че няколко пъти гръмнала и сменил кутия и дебитомер, за някои също не е проблем. Или пък, че чат-пат му прекъсва или мирише на газ в купето, дреболии. Или това, че колата му вече не може да работи на бензин-какъв е проблема ? Но всеки си преценява сам за себе си.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:snake написа:Щом ти е смешно, действай смело . Зависи какво наричаш липса на проблеми. То много хора така разправят-нямам никакви проблеми, а пък като им видиш колата на някоя среща как работи, ти става ясно. И това, че няколко пъти гръмнала и сменил кутия и дебитомер, за някои също не е проблем. Или пък, че чат-пат му прекъсва или мирише на газ в купето, дреболии. Или това, че колата му вече не може да работи на бензин-какъв е проблема ? Но всеки си преценява сам за себе си.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар