ами моята е като рвоята spark защото версия 5 а на колегата е първа.програмата е същата днес програмирах моята и колата се усеща различна от преди,само cut off-a не ми допада как работи защото пак ми патка като спирам на скорост
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно ЛКС Ланди А/1
Collapse
X
-
Дано Ви помогна, но също искам и някой ако е посещавал този сервиз /фирма/ да даде малко инфо и мнения за него /надявам се и hit-ko да се изкаже, защото офиса им е в Ямбол! ЦЕНТРАЛЕН СЕРВИЗ: Адрес: гр. Ямбол, ул. "Пирин" N2 /:http://landi-bg.com/index.php
Коментар
-
За всички колеги Които имат Landi Renzo LCS A/1 ето един сайт от които може да се поръча кабели и software за тази стара система http://www.lpg-kits.com/interfaces.htm Условието е да имаш регистрация в PAY PaL
Коментар
-
колега без да съм груб в тази тема кабела и софта вече са достъпни безплатно.елементите за кабела са 10 лева и дори в най-лошия случай:някой да не може да си запои адаптера за още 10 лева ще му го запоят или ще намери приятел дето да можеalfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
fiat bravo TD100-печката на брата
Коментар
-
Humppa
masterkar написа:Дано Ви помогна, но също искам и някой ако е посещавал този сервиз /фирма/ да даде малко инфо и мнения за него /надявам се и hit-ko да се изкаже, защото офиса им е в Ямбол! ЦЕНТРАЛЕН СЕРВИЗ: Адрес: гр. Ямбол, ул. "Пирин" N2 /:http://landi-bg.com/index.php
Коментар
-
masterkar написа:Дано Ви помогна, но също искам и някой ако е посещавал този сервиз /фирма/ да даде малко инфо и мнения за него /надявам се и hit-ko да се изкаже, защото офиса им е в Ямбол! ЦЕНТРАЛЕН СЕРВИЗ: Адрес: гр. Ямбол, ул. "Пирин" N2 /:http://landi-bg.com/index.phpF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Благодаря Ви за мненията! А някой да има мнения за дистрибуторите /сервизите/ им в София?За София:Автокомплекс Маргелкв. Враждебнабул. Ботевградско шосе № 441Емейл: sofia@landi-bg.com"Тотал 12" ЕООДАдрес: ж-к "Хаджи Димитър", ул. "В. Кънчев" № 36Магазин за АГУАдрес: ж-к "Хаджи Димитър", ул. "Макгахан", бл. 69
Коментар
-
Днес си поиграх с настройките (не че са много) и уж всичко е ок,но на наклона към вкъщи направо все едно бях дръпнал ръчната,никаква мощност под 2000 оборота,че аз не контрола нямах дертове и на 1300 оборота на този наклон(говоря за 2-ра) някой ако има идея за препорачителни настройки да обадиalfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
Коментар
-
Здравейте колегиСлед дълго търсене и чакане най после се сдобих с въпросната интегрална схема. Не съм предполагал че за нещо което струва 5 лв ще се чака повече от седмица ама........Утре ще нося модула за ремонт и може би в началото на другата седмица ще споделя първите впечатления.Имам въпрос към колегата marian2784 : Схемата която си дал за какво служи: 1. Тестер за настройки или2. за програмиране на големия процесор/ онова с лепенката/?Благодаря.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
ами за всеки модел е различно има описание за всеки модел,но за моята беше много беден и затова се зайграх.почнах от препорачителните и си играх с cut off режима че ме интересува,тя настройката не е много сложна,намерете си пдф-а за вашия модел и готовоalfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
Коментар
-
Колеги, вчера се обади моят приятел и ми каза че е сменил интегралната схема. Днес след работа отидох при него, за да монтираме. Преди да закачим куплонзите, човека си замери кабелите и буксите, защото се съмняваше за оттечки или късо по тях. Всичко беше наред и накачихме буксите. Запалих мотора, форсирах за да премине на газ - резултатът степ мотора направи някакви движения и спря. Направо си умря.т.е въпросният интеграл пак изгоря. Моят приятел отвори кутията на ЛК и започна да замерва както си работи мотора. Установихме следното: до степ мотора отиват 4 управляващи кабела на които има + 12 и - 12 в. На 3 от тях имаше необходимите напрежения , а на единият не. Замерихме на входа на драйвера на 3 от входовете имаше + 5 в , а на четвъртият +1.7 в - което е недостатъчно за управление на мотора. Е....си сега пак трябва да чакам 10 дена за нова схема, а дори не знаем защо тази изгоря. Някой да има идея? Колега marian2784 ?
Благодаря
F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар