питах те за кабела за връзка между компютър и ЛКСамисля че трябва да увеличиш чувствителноста.ако имаш кабел можеш да видиш как работи степера или поне какви команди получава,но не мисля че е от него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно ЛКС Ланди А/1
Collapse
X
-
marian2784 написа:питах те за кабела за връзка между компютър и ЛКСамисля че трябва да увеличиш чувствителноста.ако имаш кабел можеш да видиш как работи степера или поне какви команди получава,но не мисля че е от негоF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
landi написа:Без софт нищо няма да направиш.Степ мотора трябва да работи около 60стъпки.Не се пипат ограничаващите функций на степ мотора.Тези стойности на степ мотора се постигат с работа по смесителя и винта за чувствителност(в мн малки граници)Успех :PF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
Стар нов изпарител нали целта му е да редуцира налягането до към 1 атм. в зависимост дали е вакуумен или електически от вакума или индуктираното напрежение се променя дебита. За мен проблема е в електрониката. Някой процедират настройка с тройник и след това го махат и слагат стъпковия мотор. Понеже това беше модерантно преди ГИ сега като докарат някоя италианка веднага смъкват ЛК- то и някой ако продава евтинджос модул да си вземеш. На един приятел му горя електрониката 2 пъти и вече я махна и сложи ГИ и вика голяма разлика във вървене и горене , но естествено това удоволствие му струва още към 5-600 лв с поставянето
Коментар
-
mirix написа:Стар нов изпарител нали целта му е да редуцира налягането до към 1 атм. в зависимост дали е вакуумен или електически от вакума или индуктираното напрежение се променя дебита. За мен проблема е в електрониката. Някой процедират настройка с тройник и след това го махат и слагат стъпковия мотор. Понеже това беше модерантно преди ГИ сега като докарат някоя италианка веднага смъкват ЛК- то и някой ако продава евтинджос модул да си вземеш. На един приятел му горя електрониката 2 пъти и вече я махна и сложи ГИ и вика голяма разлика във вървене и горене , но естествено това удоволствие му струва още към 5-600 лв с поставянетоF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар