Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно ЛКС Ланди А/1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега имаш ли някоя снимка на платката от двете страни че моята съм я монтирал в колата и не ми се сваля и отваря,ако искаш ки ги прати на лично
    alfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
    fiat bravo TD100-печката на брата

Коментар

Колеги и на мен ми предстои настройка на такъв LCS намерих един софт но точно как става настройката някой има ли идея

Коментар

При тези ламбда контроли особенно значение имат смесителите. За целта, стъпковия мотор трябва да работи на едни и същи стъпки и на празен ход и на 3000 оборота...Най-добрия вариант е ако можете да го накарате и в двата режима да работи на около 60 стъпки,тогава системата е най-ефективна.Етстествено за целта трябва и работеща ламбда сонда. Кътофф опцията просто позатваря стъпковия мотор.Имайте предвид че действа сравнително бавно(не е клапан, т.е ефективен Кътофф може да има след като дълго време не натискаш педала на газта)Дали изпарителя е добре- трябва да му откачите бобината и да му пуснете газ от газовия клапан.Ако не изпуска газ през отвора към смесителя почти сигурно е че няма проблем( има изключения от това правило когато мембраните са дърво).надявам се съм помогнал.
        И кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!

Коментар

Колеги аз софта го намерих под уиндоус е но как става точно настройката незнам сега правя кабела по първата схема където са дадени буксите и мисля че за LCS/A1 е с букса за tartarini. тези дни ще правя опити и ще видим дали ще си общуват с компютърчето , който иска софта д апише на ЛС , че тук само до 400 кб е размера на файла

Коментар

Най вероятно си намерил софта за по новата А1/В05.

Коментар

да ви кажа не се загледах за надписа на компютъра защото забучвах жичките с клечки за зъби и това ми беше по важно , но се закачи без проблем понастройх по едни данни дадени в .pdf файл за начална конфигурация и накрая в optional configuration 2 меню ръчкаш минимален имаксимален брой стъпки за минимум и максимум actuator openingВ. optional configuration 1 full trottle options и там малко настройваш и ще видим в крайна сметка какво ще се получи след тест за разход на вървене я докарахме и имаше проблем , че като обръща на газ към 2000 оборота и после угасва

Коментар

това в движение или на място се получава?на студен или загрял двигателпри мен с тая програма не успях да се свържа и полвах друга стара за 98ца.ти с каква операционнна система си?

Коментар

Windows XP SP2 значи отначало на нясто му правиш едно леко обуение и после жега и настройваш мин-макс стъпки на моторчето докато докараш д аму хареса на човека

Коментар

Колеги, и при мен с програмката под win не се закача ,само с досовската ,но след секунди в опциите забива и се налага ресет на компа.Операционнта система е орязано XP.Контрола е LCSA1/V05.

Коментар

ами тя и при мен не работи новата,а старата що не пробваш с друг комп или направо под дос

Коментар

Колеги аз се закачих без проблем и работи много добре. Тези дни ще викана момчето да видя точно кой модел е .

Коментар

От коментарите дотук си правя следния извод-контрола на marian2784 е като моя ,а на колегата mirix е по-нова версия .При мен за краткото време на комуникация с досовската програма ,в долен десен ъгъл на главния прозорец изписва следното:HW V.2.00 SW V.3.00(предполагам хардуер и софтуер версия).На гърба на пласмасовата кутия на контрола има код на продукта моя е :616175000 .Проблема при мен май ще се окаже в компа ,ще пробвам при първа възможност на друг.

Коментар

Тези дни ще отида да видя момчето и ще цъкна надписите на компютърчето но ако не се лъжа сложи уредбата 2007 год.

Коментар

Ето и обещаните снимки
                              Прикачени файлове

Коментар

Нали те казах че е по новата А1 В/05. За по старите искат спец. тестер за тях не става с комп.

Коментар

Working...
                                X