гасне... на първа ,на втора на трета на четвърта на пета на газ на бензин на свободна скорост на мястов последно време взе много да свети чека на инжекциона и на газ - без значение и на бензин като дам повече газ.съмненията ми са :Ключа газ - бензин/газ - като угасне - угасват и лампичките на ключа на газовото/автоматичен е/. не помня дали спираше и касетофона...кабели на свещитегуби маса някъде...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата гасне в движение...
Collapse
X
-
аз имам същия проблем при Темпрата, в друга тема. обаче не мога да открия проблема. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=58906едва ли са кабелите към контактния ключ. да не би да меши газ и бензин? при мен не винаги успява да угасне изцяло.
Коментар
-
До скоро аз нямах проблем, но вчера мених въздушен (и отворих 1/2 оборот, винаги на нов филтър отварям 1/2, а кот стани 3-4000 затварям с толко) и днес карах 130-140 км/ч и вкл на свободна и колта угаснаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
ходих на Елкон - казаха датчик на коляновия вал - за 56 пари взех един на Мадети Умрели и остава само да го сложа ама нямам време и не знам как евентуално утре ще са пробвам с комшиите... ако има някой опит - да дава методически указания...п.п. моля някой модератор ако обича да премести темата в Общи технически, щото аз първо мислех, че нещо газовата прави магарии и затова писах тук...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Не е от датчика, аз така смених напразно !!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Не е от датчика, аз така смених напразно !!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:bmahob написа:Не е от датчика, аз така смених напразно !!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:П.С. Би могло да е и бобина.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
при мен проблема се оправи след смяна на мембрани на изпарителя(гаснеше и на газ и набензин , изпускало е газ) гасненеот при мен ан свободна е от богата смес. Вчера като смених въздушния отворих с оловин оборот (като мислех че това е за добре от предната смяна на филтър) но напротив днес 3-4 пъти угасна на свободна, сега намалих 1/2 е врътнах едно кръгче и нямаше проблемPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:при мен проблема се оправи след смяна на мембрани на изпарителя(гаснеше и на газ и набензин , изпускало е газ) гасненеот при мен ан свободна е от богата смес. Вчера като смених въздушния отворих с оловин оборот (като мислех че това е за добре от предната смяна на филтър) но напротив днес 3-4 пъти угасна на свободна, сега намалих 1/2 е врътнах едно кръгче и нямаше проблемFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:bmahob написа:при мен проблема се оправи след смяна на мембрани на изпарителя(гаснеше и на газ и набензин , изпускало е газ) гасненеот при мен ан свободна е от богата смес. Вчера като смених въздушния отворих с оловин оборот (като мислех че това е за добре от предната смяна на филтър) но напротив днес 3-4 пъти угасна на свободна, сега намалих 1/2 е врътнах едно кръгче и нямаше проблемPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
donnna написа:bmahob написа:Не е от датчика, аз така смених напразно !!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Здравеи
Пичове аз бех така близо 2 години с типо 1.6 гаснеше когато си поиска и нито елкон нищо не можа да фане проблема и почнах да сменям наред син датчик стъпков мотор датчик за положение на колянов вал превключвател гас бензин свещи кабели продължаваше да гасне по едно време ми писна мислех да го продам тва типо секи пут като тругна нанякаде и чакам секи момент да угасне да го е.....а и накрая един колега от форума ме посъветва да погледна Комутатора или така наречениа DIGI PLEKS 2 смених го и колата се прероди немога да е позная сега мотора мурка като котенце ето снимка на този чарки дано решиш проблема скоро колега поздравиМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар