здравейте колеги решил съм да сложа обикновенна газова уредба на браваото което е 1.8 16v 98 ГОДИНА интересува ме някой слагал ли е и има ли някакви проблеми които възникват след това МОЛЯ да пишат колеги който имат преки впичетления от този двигател наясно съм с газовите инжекциони и техните предимства НО ИСКАМ ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ И С ОБИКНОВЕННА :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.8 16v ГАЗ
Collapse
X
-
моята доиде от италия с обикновенна газова само с симулатори и ламбда контрол но беше някакъв вакумен и бъркаше оборотите и отлетя сега около 40хил по късно никакъв проблем но да уточня че има реле до компа което изключва един кабел когато е на газ дори никакви лампи не ми светват както се оплакват други но ако ти е жива ланд сондата и аз препоръчвам монтаж на ламбда контрол
Коментар
-
Аз съм с обикновенна с емулатори, няма грешки, няма проблеми, върви много добре, ако сложиш инжекцион е на късмет, защото има много които се оплакват от некадърно монтиран ГИ, който не върви и трупа грешки. Ламбда контрола не е лош като идея, но може и без него.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
при мен гръмна само веднъж след краино намаляне на газта и пострада само кутията на въздушния филтър но аз съм с обикновенна плочка а вече има плочки с клапа и гума против гърмене а със симулатори на инжекторите и ламбда контрол или поне симулатор на ламбда сондата няма да имаш проблеми с компа но с ламбда симолатор рискуваш ако сондата ти е читава да я прегрееш и да и скъсиш живота пп нали си като мен с алуминиеви колектори
Коментар
-
колеги извинявам се че спамя темата на колегата но се чудя някои не е ли пробвал да смени пластмасовите колектори с метални едва ли е толкова трудно да се присади а и метални се намират без проблем а относно газовата малко повече смелост а ако случаино започне да ти свети чека пиши и ще ти пратя схемата на свързване на релето до компа и всичко ще бъде ок :D
Коментар
-
благодаря колега ако имам този проблем ще ти пиша а относно пластмасовите колектори аз съм рещил проблема по следният начин по шева на целият колектор съм набил рапидки и съм монтирал пет броя кихалки сега си гърми на воля без никви ядове :D вече втора година е така и нямя проблеми А ДА ПОПИТАМ ЗА БРАВОТО 1.8 ПЛОЧКАТА ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ДЕБИТОМЕРА СЕ МОНТИРА ЧЕ ЧЕТОХ ПРОТИВОРЕЧ4ИВИ МНЕНИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар