Почна да Пука на газ -и на бензин понякога не винаги кабели и свещи уж да сменяни скоро гледах всичко по колата което може да има отношение ама не намерих нещо което причината Пунто 1.2 75 ELX M 1 газова BRC има газ и стига до отпред има и бензин дюзите уж пръскат нормарноРедактирано заглавие."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 75 ELX M 1 Пука на газ -и на бензин
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Почна да Пука на газ -и на бензин понякога не винаги кабели и свещи уж да сменяни скоро гледах всичко по колата което може да има отношение ама не намерих нещо което причината Пунто 1.2 75 ELX M 1 газова BRC има газ и стига до отпред има и бензин дюзите уж пръскат нормарноF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
-
Re: газова
kluchar написа:Ми тя нали на газ се включва емулатора за сондата и за дюзите да не би пък и те да са се повредилиF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
газова
Да пали винаги без проблем на газ и беннзин понякога си работи колата както трябва в неделя минах 200 км и по средата почна да прави номера а иначе негори много газ понякога като тръгна и съм на 2000 оборота тогава почва да придърпва и да пука на газ и моного по лека придърпва и на бензин сега ще сменя някой работи да видим какво ще излезе /има останали от преди /
Коментар
-
Коце, а къде точно е пукането? Да не би да си сменял гърнета или да си махал катализатор? Често новите гърнета не създават необходимото съпротивление, защото е спазена само формата, а не цялата вътрешна конструкция на оригиналните гърнета. И се появява пукане в гърнетата при форсиране.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
пак проблем днес ми изгоря Бензиновата помпа
днес пак проблем изгоря ми Бензиновата помпа не бях сложил бензин и сигурно направо се е стопила дори и 2 бушона ми нагаряха свалих буксата и сега карам на газ утре ще вида скакво и е състоянието добре че има друга за смяна вече трябва да си направя и да прекъсва бензиновата помпа като е на газ
Коментар
-
Re: кола с газова
kluchar написа:За 5 години 3 пъти съм ги сменял като гледам да са от средно скъпите -Не купувайте от тези където пише USA по кабелитеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
аз съм взимал "оргинални" александър ауто, фърлих ги, после ТЕсла , и те заминаха, после Бош (с холограмен стикер 7лв бройката) те не бяха зле, но взех та си купих Janmor сини ушким за газ, покарах малко с тях но веднъш сецна за малко, и си върнах бош-а и те мисля че са най ОК от всички марки до сега!!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар