Някакви други идеи...?...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно гаснене на газ
Collapse
X
-
Накарай майсторите да ти сложат друга марка изпарител или в краен случай друга бройка от томасето-то което е известно с малко мудната си работа и бавно възстановяване /нормализиране/ на налягане след продължително натоварване ,Другото е базикане на коефицентите над този /по таблицата/ с който се работи на ниски обороти 0-1.6 милисекунди и от 0.6-2.5 милисекунди. Първото което трябва да направиш обаче е да си рестартираш компа пред газаджиите и да ги накараш след това да ти изравнвт бензиновите времена при работа на бензи и газ на ниски обороти.
Коментар
-
Мерси за съвета, за съжаление вече съм в София и незнам дали няма да ми отпадне гаранцията ако ида на друг сервиз. Не съм чак толкова запознат с тези времена но ако определят подаването на гориво на празен ход може и да е от това. Също забелязвам, че като работи на празен ход - като чакам на светофар примерно и като трябва да тръгна подавам газ, а мотора глъхне. Все едно му идва повече или по-малко газ. Оборотите падат, чак след това се вдигат и мога да пусна съединителя. Сигурно става същото и като падата оборотите от 2500 примерно - стигат до 1000-900 и когато трява да се подаде газ за да се стабилизират на 800, мотора глъхне и оборотите падат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар