Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на изпарител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на изпарител

здреавейте колеги, след дълго чудене и отлагане на въпроса, най после реших да сменя изпарителя. първоначално се бях спрял на варианта с ланди ренцо,какъвто е и старият, но се оказа че във варна трябва да отида при славчо - до хлебозавода (а там съм се зарекъл повече да не стъпя). по тази причина минах на варианта с БРЦ. стори ми се добър вариант - какво ще кажете? като цяло има добри отзиви за тях, но искам още няколко мнения.а сега един въпрос към колегите от варна какви впечатления имате от сервиза до старата газ станция на топливо във възраждане.благодаря!
    F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
    F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Момчетата работят много добре,коректни са ,обръщат голямо внимание на детайлите ,не съм видял лош монтаж извършен там. С две думи препоръчвам като уточнявам че става въпрос за сервиза който се намира зад газостанцията и бившата бензиностанция на Петрол ,преди работеха в гараж на гърба на газостанцията,сега в едно хале срещу бившия гараж.

Коментар

Варианта за БРЦ е супер, карам 3-та кола с изпарител БРЦ АТЕ 90 и нямам никакви проблеми. Монтажа няма какво да те притеснява, просто го слагат на старото място и връзват тръбичките, а до настройката всеки с малко повече усет може да я направи.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
      X