Здравейте колеги,Първо се извинявам ако темата не е за тук, но не знам в кой раздел да питам Значи ключа за превключване от газ на бензин сдаде багажа и не работи. Някой може ли да ми препоръча място в софия където мога да го сменя, както и да ми направят някаква профилактика или диагностика, защото последно като карах на газ гореше адски много... 13-14-15 градско, а колата е фиат уно 1000 кубика Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джаджата за превключване газ <=> бензин
Collapse
X
-
Re: Джаджата за превключване газ <=> бензин
winboze написа:Здравейте колеги,Първо се извинявам ако темата не е за тук, но не знам в кой раздел да питам Значи ключа за превключване от газ на бензин сдаде багажа и не работи. Някой може ли да ми препоръча място в софия където мога да го сменя, както и да ми направят някаква профилактика или диагностика, защото последно като карах на газ гореше адски много... 13-14-15 градско, а колата е фиат уно 1000 кубика Благодаря предварителноF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
-
ами не съм убеден че е от ключа, къде мога да отида и да се провери?Щото ключът работи когато си иска, например тръгвам, паля на бензин автоматично се превключва на газ, карам известно време той се изключва сам после пак си работи.. и сега съм му махнал отзад буксата и си карам на бензин, ама... искам да си карам и на гас :DФиат Уно 1.0 m.i.
B 9950 PB
Коментар
-
winboze написа:ами не съм убеден че е от ключа, къде мога да отида и да се провери?Щото ключът работи когато си иска, например тръгвам, паля на бензин автоматично се превключва на газ, карам известно време той се изключва сам после пак си работи.. и сега съм му махнал отзад буксата и си карам на бензин, ама... искам да си карам и на гас :DF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар