Здравейте колеги. Забелязах, че на колата ми фиат брава 1,4 вместо троиник на маркуча от изпаритела към плочката има едно нещо като клапан. Разбрах, че то май е моторче за празния ход. Та въпроса ми е как мога да го разбера дали работи. Уредбата е БРЦ и е монтирана вИталия. По точно така я купих колата. И дали ще е проблем да махна това нещо като клапанче и да си сложа тръбичка с врътка отгоре за регулиране, че така както е под 10/100 извън града при скорост90/100 не мога да я сваля. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МПХ на АГУ БРЦ
Collapse
X
-
Re: МПХ на АГУ БРЦ
fiestahdi написа:Здравейте колеги. Забелязах, че на колата ми фиат брава 1,4 вместо троиник на маркуча от изпаритела към плочката има едно нещо като клапан. Разбрах, че то май е моторче за празния ход. Та въпроса ми е как мога да го разбера дали работи. Уредбата е БРЦ и е монтирана вИталия. По точно така я купих колата. И дали ще е проблем да махна това нещо като клапанче и да си сложа тръбичка с врътка отгоре за регулиране, че така както е под 10/100 извън града при скорост90/100 не мога да я сваля. Благодаря предварително.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
-
ако сместа ти е бедна МПХ не действа тоест седи винаги отгворено, иди да ти настроят изпарителя, обаче за този ламбда контрол има спец тестер успехPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
fiestahdi написа:Сменил съм кабели, свещи и въздушен филтър на бензин не я знам колко гори понеже не съм я засичал. За ламда сондата незнам дори как да я проверя не ми свети инжекцииката на таблото и за това си мисля че ламдата трябва да е добре.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар