Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за помощ относно газифициране на Алфа 2.0 ТС '96

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за помощ относно газифициране на Алфа 2.0 ТС '96

Здравейте, предварително се извинявам за това, че публикувам тема свързана с друга марка автомобил, но в този форум прочетох доста за АГУ-тата и ми се иска тук да задам въпросите си. Става въпрос за газифициране на Алфа Ромео 2.0 ТС, пълен инжекцион с метални колектори.Колегите от Алфа форума горещо ми препоръчаха да монтирам газов инжекцион, но нямам такива възможности към момента.Въпроса ми е - има ли подходяща конфигурация на АГУ при която въпросния мотор да работи задоволително? Моля Ви, ако имате желание и възможност да ме насочите(разбира се ако става с обикновена АГУ) какви компоненти да си закупя (марка, модел)Имам някои технически умения и познания, и до момента сам успявам да си ремонтирам автомобилите, на предишни мой автомобили съм си монтирал АГУ-та, но те бяха моноинжекциони. Изчетох по форумите каквото намерих за газифициране на пълни инжекциони и разбрах, че е по-сложно, но когато се направи правилно резултата е на лице.Благодаря Ви за отделеното време! Много ще съм Ви признателен ако ме просветлите по казуса.

Начи колегите от Алфа форума горещо ти препоръчват ГИ, ама ти се надяваш тука някои да ти препоръча обикновена уредба та да ти дойде сърце на място. Е няма да се намери такъв, ама пък що да не и аз мога ти препоръчам обикновенна, ама от там ще почне и ходене на богородица по мъките в случая ти. Ако нямаш кинти за ГИ или събираи или не се занимаваи с обикновени с тоя мотор с тоя дебитомер (по спомен има такъв) едно пуфкане и си 350 лева на зад. Мина ерата на обикновени АГУ скоро за ни една кола няма да стават. Цената на ГИ не е толкова висока има уредби по 820 с монтажа http://www.mobile.bg/x1264500930870323 ето и саита на човека http://www.valgas.net/bg/categories/index днес дори бях на място за един приятел за колата да питаме, и "мастора" ми се видя много читав и разбран не ти говори сякаш щи прави услуга пък и дава 2 год гаранте. Ти за колко мислиш че ша сложиш обикновена газ, по малко от 450 не я виждам никък ами щи тряя и ламбда контрол и наи вероятно емулатор на дюзи и тук са 150 лева и ко даваш 600 за модерен газов котлон само че на кола, аиде нема нужда. Или се стегни и не търси по вола теле или ще станеш маистор по газовите ако сложиш обикновена. Верно 4е е криза и всеки лев е ценен ама верваи всеки лев спестен от газовата ти влиза после на 3 ката, казвам го не щот си чеша езика а от личен опит. успех и да се похвалиш кво Ги си сложил, скокни и сложи един Фобос гарантирано читава и евтина уредба е.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Благодаря за отделеното време, явно ще е ГИ.Поздрави!

Коментар

Working...
      X