Еииииии все си мислех че няма кво да ме изненада по темата за газовите, ама все се намира някоя простотия да ми спука жлъчката от смях. И аз съм имал проблеми с газовите ама не се отказвам от тях и пак бих си сложил, просто вече знам къде и какво да сложа и кво да гледам за да нямам ядове после. Друг е въпроса че днеска като ми потряя да мина 200км не си правя сметка че тряя да извадя от някъде 40 лева за бензин и наи вероятно може и да ги нямам, а се лишавам само от 20кинта не е ли на половина!? тва че съм дал на куп за ГИ 1400 лева кво от тва, имал дал, ама е на сега кат имам Ги си ми се отплаща доволно с всяко зареждане, и аз не минавам повече от 15 000 на година, ама за 1 година газовата е избита, а колата все пак не я карам 1 година От тук на после почвам да избивам колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обикновена газова уредба и пластмасови колектори?
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:Еииииии все си мислех че няма кво да ме изненада по темата за газовите, ама все се намира някоя простотия да ми спука жлъчката от смях. И аз съм имал проблеми с газовите ама не се отказвам от тях и пак бих си сложил, просто вече знам къде и какво да сложа и кво да гледам за да нямам ядове после. Друг е въпроса че днеска като ми потряя да мина 200км не си правя сметка че тряя да извадя от някъде 40 лева за бензин и наи вероятно може и да ги нямам, а се лишавам само от 20кинта не е ли на половина!? тва че съм дал на куп за ГИ 1400 лева кво от тва, имал дал, ама е на сега кат имам Ги си ми се отплаща доволно с всяко зареждане, и аз не минавам повече от 15 000 на година, ама за 1 година газовата е избита, а колата все пак не я карам 1 година От тук на после почвам да избивам колата.Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato
Коментар
-
шшшшшшшшшът! трайте бе ,не са фалете, ша наслагат газ и ша вдигнат цената на газта ,викайте че разваля колата и да си караме ефинко ............последно един познат с форд ескорт с газов инжекцион си го кара на бензин(така го е купил) ,щот газта разваляла мотора и аз мноо са накефихтака че пак Шшшшъът!, никави хвалби повече...... :Dтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Ич нема ви трябва газова, мани бегаи, бомба в колата, тва е като газов котлон не се знае га ша гръмне, друг е въпроса че яде всеки цилиндър по отделно и различно, издухва клапаните, скапва буталата щот съдържа сяра и се получава серен окис и се пробиват буталата. Да не говорим за проблемите които следват след монтажа, апа тряя и на бензин да палиш, къде е ползата не знам, аз си мислех че съм на далавера ама кат мина още 100 000 км и ша я сваля тая моята газова, да си запазя мотора за поне още 500 000. Почвам да съжалявам що ли съм я сложилПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар