Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отказаха да ми заредят колата.........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отказаха да ми заредят колата.........

Здравейте колеги, преди малко ми се случи нещо доста неприятно, бръмча си из Варна и газта ми е почти на свършване и реших да си направя разходка до ЕКО да я напълня, знаейки че имам колкото да стигна до бензиностанцията реших да се позабавлявам с повечко газ, стигам до ЕКО и казвам до горе и момчетата седят и ми се смеят и викат дай да видим бутилката дали има стикер-аз нямах такъв и ми отказаха пък в колата има няма под литър газ( и забравих да отбележа че колата не върви и грам на бензин) викам им дайте поне 5литра да мога да я закарам да вкъщи ама не се съгласиха, добре че има ОМВ 20метра след това че от там спасиха положението за сега.Дойде момента и на въпроса ми към колегите от Варна някой знае ли къде си минава тоя скапан преглед на бутилката и какви пари струва,също така дали има някакви изисквания.Ще бъда благодарен всеки даде съвет по въпроса Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

аз точно поради тази причина преди да тръгна за Ямбол минах на преглед, защото в Перник на местата на който зараждам си ме знаят и невярвам да има проблем, но извън Перник можеше да е проблем. никъде не ми искаха да погледнат стикера. за прегледа дадох 13 лева и само замериха около сондата бна бутилката, изпарителя и клапана дали има изтичане и това беше
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Зареждай си на OMV и си свиркай.И тука в София на шела се прават ама на омв никога няма ядове.Относно стикера струва 20лв но аз нема да си зема ,защото тея педали требва да прегледат газовата за неизправности а поне тука дори не поглеждат колата.Имам още 1 кола и бус сичко на газ.Досега всичко е с стикери без да погледнат колата.На фиятката нема да слагам вече трета година.

Коментар

Re: Отказаха да ми заредят колата.........

jordan85 написа:
        Здравейте колеги, преди малко ми се случи нещо доста неприятно, бръмча си из Варна и газта ми е почти на свършване и реших да си направя разходка до ЕКО да я напълня, знаейки че имам колкото да стигна до бензиностанцията реших да се позабавлявам с повечко газ, стигам до ЕКО и казвам до горе и момчетата седят и ми се смеят и викат дай да видим бутилката дали има стикер-аз нямах такъв и ми отказаха пък в колата има няма под литър газ( и забравих да отбележа че колата не върви и грам на бензин) викам им дайте поне 5литра да мога да я закарам да вкъщи ама не се съгласиха, добре че има ОМВ 20метра след това че от там спасиха положението за сега.Дойде момента и на въпроса ми към колегите от Варна някой знае ли къде си минава тоя скапан преглед на бутилката и какви пари струва,също така дали има някакви изисквания.Ще бъда благодарен всеки даде съвет по въпроса
        Момчетата са прави! Погледни клипа отдолу!http://vbox7.com/play:2ab33ba9

Коментар

За това и по новите изисквания при поставяне на ново АГУ задължително се поставя евросонда на бутилката, предполагам че за напред на прегледа това ще е задължително изискване.Масово започнаха и на старите АГУ-та да си поставят такива сонди понеже това си е изискване от закона.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

coolboby написа:
            jordan85 написа:
            Здравейте колеги, преди малко ми се случи нещо доста неприятно, бръмча си из Варна и газта ми е почти на свършване и реших да си направя разходка до ЕКО да я напълня, знаейки че имам колкото да стигна до бензиностанцията реших да се позабавлявам с повечко газ, стигам до ЕКО и казвам до горе и момчетата седят и ми се смеят и викат дай да видим бутилката дали има стикер-аз нямах такъв и ми отказаха пък в колата има няма под литър газ( и забравих да отбележа че колата не върви и грам на бензин) викам им дайте поне 5литра да мога да я закарам да вкъщи ама не се съгласиха, добре че има ОМВ 20метра след това че от там спасиха положението за сега.Дойде момента и на въпроса ми към колегите от Варна някой знае ли къде си минава тоя скапан преглед на бутилката и какви пари струва,също така дали има някакви изисквания.Ще бъда благодарен всеки даде съвет по въпроса
            Момчетата са прави! Погледни клипа отдолу!http://vbox7.com/play:2ab33ba9
            Колега наистина е хубаво да знаеш в какво състояние ти е АГУ-то, но силно ме съмнява че преглада е изряден, по скоро ще ми земат парите ще лепнат лепенката и айде бягай, вече ужасно взех да се нервя на всичко нито пътища имаме а все пари искат, куките гледат за всяко неща да се заядат че да имат да си купят закуска, сега и това със зареждането ме разби според мене се чудят вече как да изкрънкат някой лев.
            Peugeot 307 2.0i ГИ

Коментар

Ако искаш да отменим и годишния преглед за колата?А колкото до това какъв ти е прегледа - ами да, такъв е, но все отнякъде трябва да се почне.Изобщо не разбирам - имаш кола, очевидно нямаш финансова възможност да я поддържаш изправна - не работи на бензин, това е достатъчно показателно, и ревеш, че не ти пълнят газ, за да излезе още един потенциален убиец? Прави са и дано контролът стане още по-сериозен.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                Ако искаш да отменим и годишния преглед за колата?А колкото до това какъв ти е прегледа - ами да, такъв е, но все отнякъде трябва да се почне.Изобщо не разбирам - имаш кола, очевидно нямаш финансова възможност да я поддържаш изправна - не работи на бензин, това е достатъчно показателно, и ревеш, че не ти пълнят газ, за да излезе още един потенциален убиец? Прави са и дано контролът стане още по-сериозен.
                Колега ако нямаш да кажеш нещо смислено по добре не "сери" в темата, нито знаеш на какво положение ми е колата нито моето, че и потенциален убиец станах, а ако е показателно това че 1.6 16 не работи на бензин то трябва да спрем от движение половината фиати в БГ, съгласен съм да има контрол ама да е качествен
                Peugeot 307 2.0i ГИ

Коментар

jordan85 написа:
                  Улица "Карамфил", до сервиза за Шкода, до канала.
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

jordan85 написа:
                    Lane Staley написа:
                    Колега ако нямаш да кажеш нещо смислено по добре не "сери" в темата, нито знаеш на какво положение ми е колата нито моето, че и потенциален убиец станах, а ако е показателно това че 1.6 16 не работи на бензин то трябва да спрем от движение половината фиати в БГ, съгласен съм да има контрол ама да е качествен
                    Тя темата ти е осрана още от пускането и.И по-добре вземи послушай Lane Staley. Като не ти харесва на едно място как правят прегледа,теглиш по една голяма майна и отиваш на друго.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Тя темата ти е осрана още от пускането и.И по-добре вземи послушай Lane Staley. Като не ти харесва на едно място как правят прегледа,теглиш по една голяма майна и отиваш на друго.
                      Сега като се замисля със старата ми кола съм минавал 2-3 пъти на преглед на бутилката,на 3 различни места и на трите просто ми дадаха да си залепя стикера и това е.Това лично за мен не е Технически преглед на бутилка. Технически преглед на бутилка за мен е като я занесеш да ти я тестват,като ти я надуят.Това със стикерчето е простотия за мене.Простотия от страна на това,че ти просто го получаваш в замяна на 20 лв.,а в същото време ти получаваш просто едно стикерче.Иначе,че всеки трябва да минава на преглед е задължително,ама какво пък толкова се заяждат,като знаят какво е положението.За мен лично,не по бензиностанциите е нужно да се следи дали си имаш лепенка,а трябва да се следи извършването на прословутите прегледи и чак след това да е този строг контрол по бензиностанциите!
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Бутилката е тествана при производителя и няма какво повече да се тества докато не изтече периода в който производителя дава гаранция. Прегледа се състои в това да се види дали е сложена както трябва самата уредба и дали няма теч на газ от някъде. Това става при нова уредба която има паспорт. Ако уредбата е втора употреба или няма паспорт се ходи на снимка на бутилката и след това се прави нов паспорт. Естествено ако заверяващият е твой човек може да ти направи и паспорт без снимка и документ за монтаж от сервиз. Аз досега винаги сам съм си слагал уредбите и никога не съм имал проблем със прегледи..................

Коментар

Като караш от дом Младост по Сливница посока центъра на цирковата площадка десен завой и веднага вдясно има бензинстанция. Влизаш в нея, там насреща има сервиз, ако не се лъжа на Ивеко. Влизаш в чакалнята и питаш, там правят прегледи.

Коментар

С други думи под сградата дето пише FIAT влиза се през захода за Лукойл.(разклона за мол Варна) гледам, че си съкварталец
                            Fiat punto 1,1
                            Fiat bravo 1,6 16v
                            Fiat bravo 2,0 20v
                            Honda civic 1,5
                            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Малко по темата, вчера ходих да мина преглед ама не стана защото не бях взел паспорта на АГУ-то, днес с паспорта отивам да минавам преглед и какво стана пак проблем,паспорта на АГУ-то не е какъвто трябва да е (въпреки че е слагано в МЕИ-то от предишния собственик и е със всички печати и гаранции) но както и да е, трябвало нов паспорт да се вади,после оп пак проблем бутилката била на едиколко си години трябвало да се свали и да се мине и тя някакъв преглед,обаче ми казаха че сега нямало да стане и чак след 10тина дена да отиде , отново имам въпрос какво е това дето трябва да мине бутилката и заслужава ли си или направо да отида да си купя една нова и да не се занимавам с глупости иначе то се е видяло че нов паспорт ще трябва да правя.
                              Peugeot 307 2.0i ГИ

Коментар

Working...
                              X