Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реглаж на BRC Techno помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реглаж на BRC Techno помощ

Здравейте отдавна не съм писал но ми писна вече от тая газ от есента насам не ми е падал разхода по 14 на 100 а колата е моноинжекция 1.4 12в фиат браво, не мисля че е нормално е гати мотора гълта като ламя има нещо...ходих на всички газаджии в града всеки върти само винта със шестограма който е а другия който се върти на ръка стои завит до край....някой в тая държава знае ли как се настройва газова уредба...ако някой знае моля да обясни като за бавно развиващ за да може сам да си я наглася с цел поне да го докарам до 12 на 100 извън града гори 10 което пак е много....или просто изпарителя не става или този който я настроива нестава или колата нестава...моторчето е иделано мърка като коте....
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Извънградско с каква скорост караш, от 10 е нормално да смъкнеш на 8,5 до 9 ако караш до 120км./ч. Другия винт е за регулиране на чувствителността на мембраната в изпарителя, според това колко е опъната зависи колко бързо ще реагира на отварянтето на дроселовата клапа, тоест колко добре ще реагира при ускоряване, ако ускорява много рязко и стабилно, добре колкото на бензин да речем, значи вкарва много газ, оттам добър въреж и разход. Пробвай първо да завиеш винтовете след изпарителя на тръбата които са, няма значение тройник ли е или единичен завиваш до край и развиваш 2,5 оборота и от там караш и пробваш, ако върви добре затваряш малко още и пробваш пак и така до края на света....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Re: Реглаж на BRC Techno помощ

mitkosoft написа:
      Здравейте отдавна не съм писал но ми писна вече от тая газ от есента насам не ми е падал разхода по 14 на 100 а колата е моноинжекция 1.4 12в фиат браво, не мисля че е нормално е гати мотора гълта като ламя има нещо...ходих на всички газаджии в града всеки върти само винта със шестограма който е а другия който се върти на ръка стои завит до край....някой в тая държава знае ли как се настройва газова уредба...ако някой знае моля да обясни като за бавно развиващ за да може сам да си я наглася с цел поне да го докарам до 12 на 100 извън града гори 10 което пак е много....или просто изпарителя не става или този който я настроива нестава или колата нестава...моторчето е иделано мърка като коте....
      БРЦ Текно - невероятен боклук!, не може да се настройва като хората, фабрично едни от май лошите изпарители изобсхтом същия боклук като БРЦ Фокс, има проблем с настройката на ниските обороти, което за да компенсира ниските обороти се обогатява сместа, което вдига разходаима публикувани не една и 2 теми на Текно и ФОкскарай с него до де можеш, после сменяй маркатаБРЦ под 100 киловата нямат читав изпарител
      Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
      182A4.000, 1998г.

Коментар

Това че ти или някоя селски майстор не можете да ги настроите не означава че брц технеко и фокс са боклук!!!!!!!! Аз имам фокс на 12 години , преди 2-3 смених оргинални мембрани , малко е трудна настройката но като ги настроиш дава супер разход!!! Не става само с ядене требе и акъл
        Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
        Втората......пак същата!
        (_-_)______////_______(_-_)
        Punto75-Вече на жената!
        Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

е добре поне някой да каже за какво служи винта със шестограма и винта който се върти на ръка
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

винта на 6грама е за реглаж на ниските обороти-той е най важен при настройка, а свободната врътка за т.нар тихи /рабна място/
            Втората......пак същата!
            Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
              винта на 6грама е за реглаж на ниските обороти-той е най важен при настройка, а свободната врътка за т.нар тихи /рабна място/
              12 години, може но ако си минал 12 000 км>)БРЦ Текно и Фокс дори с БРЦ България не могат да ти го настроят като хората, този тип изпарител които и срдностатичстически газадйия да питаш, който не монтира на Лада и Москвич ще ти каже да не го слагаш негодругото което е, че като гледам как обясняваш за настройката на БРЦ и шестограма, вече започвам да се съмнявам, че сиимал такъв изпарител, защото Текно го няма от толкова време и е изклучено мембрани чак след 12 години1.Шестограма е за чувствителността и въобще не е за ниските обороти2.За ниските обороти е месинговия винт, който се върти на ръка3.За правилна настройна на ниски и поведението на автомобила е комбинация от врете))
              182A4.000, 1998г.

Коментар

bmahob написа:
                когато се говори за ниски обороти и празех ход се има впредвид едно и също, а не 2000 оборота например))и може би си единствения с Фокс който гоима толкова време
                182A4.000, 1998г.

Коментар

martez написа:
                  bmahob написа:
                  1-12 години, може но ако си минал 12 000 км>)2-БРЦ Текно и Фокс дори с БРЦ България не могат да ти го настроят като хората, този тип изпарител които и срдностатичстически газадйия да питаш, който не монтира на Лада и Москвич ще ти каже да не го слагаш негодругото което е, че като гледам как обясняваш за настройката на БРЦ и шестограма,3 вече започвам да се съмнявам, че сиимал такъв изпарител, защото Текно го няма от толкова време и е изклучено мембрани чак след 12 години1.Шестограма е за чувствителността и въобще не е за ниските обороти2.За ниските обороти е месинговия винт, който се върти на ръка3.За правилна настройна на ниски и поведението на автомобила е комбинация от врете))
                  1-С тоя изпарител са минати ~300 000км 2-Може, обикновени газаджии и после малко донастройка от мен :D За 1,2,3 съм съгласен :D3-Имам Фокс не текно, мембраните ги пазя вижда се че са оргиналаните и имам документ кога е монтирана газовата в итали
                  Втората......пак същата!
                  Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                    martez написа:
                    bmahob написа:
                    1-12 години, може но ако си минал 12 000 км>)2-БРЦ Текно и Фокс дори с БРЦ България не могат да ти го настроят като хората, този тип изпарител които и срдностатичстически газадйия да питаш, който не монтира на Лада и Москвич ще ти каже да не го слагаш негодругото което е, че като гледам как обясняваш за настройката на БРЦ и шестограма,3 вече започвам да се съмнявам, че сиимал такъв изпарител, защото Текно го няма от толкова време и е изклучено мембрани чак след 12 години1.Шестограма е за чувствителността и въобще не е за ниските обороти2.За ниските обороти е месинговия винт, който се върти на ръка3.За правилна настройна на ниски и поведението на автомобила е комбинация от врете))
                    1-С тоя изпарител са минати ~300 000км 2-Може, обикновени газаджии и после малко донастройка от мен :D За 1,2,3 съм съгласен :D3-Имам Фокс не текно, мембраните ги пазя вижда се че са оргиналаните и имам документ кога е монтирана газовата в итали
                    Колега, значи си един от малкото доволни от тези изпарители и си голям късметлия, че не си брал ядове с него)
                    182A4.000, 1998г.

Коментар

Не имал съм проблеми но не толко страшни описвайки ги по този начин :D А може би защото си е от италия и АГУ е слагана там
                      Втората......пак същата!
                      Punto75-Вече на жената!

Коментар

Working...
                      X