Здравейте, може ли да ме ориентирате каде мога да намеря читав сервиз за компютъра на газовата уредба в София. Модела е този от заглавието а ето и снимка:eто и схемата на свързване:http://www.pliki.drypa.pl/entry-85f2...e457d302a6.htm[/url]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз за LAMBDA GAS I.B. BRC - компютър
Collapse
X
-
аз съм с такъв, виж qnisz от форума или се свържи с с официалния сервиз на БРЦ в софияPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
И такааа проблема на тези компютори се оказа в релетата. Едно беше залепнало, а друго несработваше . Сменихме релетата с нови от Комет електроникс за 2,50 лв парчето и машината тръгна остава само да си намеря бленда и стъпков мотор, все още не съм сигурен дали ми е нужен ступковия мотор, но като гледам схемата на свързване съществува и такава възможност. Намерих една свободна букса с 4-и пина , замерих я и се оказа че има напрежение от нея и тя се конектва към стъпковия моторhigh speed peck drill
Коментар
-
аз съм без стъпков мотор, колата бачка но се обезмисля контрола, смисъл ползваш само релетатаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар