Здравейте,колеги!Ще си слагам АГУ на Мареа-та но нещо немога да реша къде и каква бутилка да сложа!Мой приятел продава АГУ уредби и неми препоръчва тороид,неможах да разбера защо.Та молбата ми към вас е следната-който може да качи по някоя снимка на багажника с бутилката,така не само аз а и други колеги да видим реално как ще изглежда багажника на колата с газовата бутилка вътре.Благодаря! :D P.S.Моята Мареа е комби/Weekend/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покажете си бутилките на АГУ-то...
Collapse
X
-
Много разумна и полезна тема! Съжалявам, че и аз не се сетих да пусна такава, преди монтажа на ГИ. Мисля, че най-доброто решение е да бъде на мястото на резервната гума. Но при фиат мареа комби с малка резервна гума, мястото май се оказва недостатъчно и бутилката ще надига кичето, с което е постлан багажника. Сега, след като вече имам монтиран ГИ и знам едно-друго по въпроса, ще те посъветвам предварително да уточните с майстора освен мястото на бутилката, и следните неща:- Място на пълначката. Масово я слагат на бронята. От една страна е добре, тъй като бронята е пластмасова и няма да ръждяса. От друга страна е много "афиф". Някой по-невнимателен служител на газ-колонката може да ти отнесе бронята. Освен това бронята лесно може да я чукнеш, доста по-лесно от калника, което е потенциален проблем за газовата уредба. Добре си помисли къде да сложиш пълначката.- Начин на прекарване на тръбичките от бутилката до пълначката. Самата бутилка може да е много добре разположена, но тръбичките после може да ти "изядат" немалка част от багажника Уточнете предварително всичко това с майстора.- Копчето газ-бензин. Моето го сложиха така, че когато кормилото е в неутрално положение, да не се вижда. Причината е, че по копчето има разни индикации, които може да те дразнят, ако са ти пред погледа. Ако обаче трябваше да избирам сега, бих предпочел да ми е пред погледа на по-достъпно място. Така че, помисли и по този въпрос.Утре ще снимам моята бутилка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Моятя бутилка е на мястото на резервната гума, до тук добре но пък гумата седи отгоре.Пълначката ми е монтирана до отвора за бензин ,но пък слагам приставка като пълня :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Аз съм с браво, но няма много разлика, с бутилка на мястото на рез. гума съм, надига кечето незабележимо, пълначката ми е до капачката за бензина, пълноразмерна и няма допълнителни приставки, такива на бронята и да ми дупчат калника да не чувам.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Снимки на пълначката, копчето и бутилката. Обърни внимание на двете тръбички, които излизат от бутилката. Помислете с майстора как да бъдат разположени. Не е желателно да бъдат притискани с твърди предмети! На практика мястото в багажника, в непосредствена близост около тях, също е неизползваемо.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Снимки на пълначката, копчето и бутилката. Обърни внимание на двете тръбички, които излизат от бутилката. Помислете с майстора как да бъдат разположени. Не е желателно да бъдат притискани с твърди предмети! На практика мястото в багажника, в непосредствена близост около тях, също е неизползваемо.MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Понеже нямам как да снимам монтажа на моята бутилка,то ще споделя,че е сложена пак в дясно,но надлъжно на колата,като нивомера и кожухът му са насочени към дясното стъкло,а не към багажника( с цел поставяне на по-широки предмети).По този начин си запазвам дължината на багажника и винаги мога да сложа нещо доста дълго (хладилник,шкаф...)Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Понеже нямам как да снимам монтажа на моята бутилка,то ще споделя,че е сложена пак в дясно,но надлъжно на колата,като нивомера и кожухът му са насочени към дясното стъкло,а не към багажника( с цел поставяне на по-широки предмети).По този начин си запазвам дължината на багажника и винаги мога да сложа нещо доста дълго (хладилник,шкаф...)MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
plamenHART написа:Ммда.....много "отзивчиви" колеги... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Поне телефоните вече са с камери,толкова ли е трудно......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар