Мисля да избера Ловато като марка, колата е тази от подписа ми - 1.6 карбуратор. Интересува ме къде около моя район - за предпочитане, но не задължително могат да ми сложат АГУ на добра цена и с добро качество и да получа добро сервизно обслужване след това? Благодаря ви предварително за отговорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да си сложа АГУ - за карбуратор в София?
Collapse
X
-
Поне в Бургас АГУ LOVATO за 420лв. със симулатор на сондата и бутилка тип "пура" до 40л. с 18 месеца гаранция.Това е най-евтиното което съм срещал.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Уважаеми колеги, в Bigas ми казаха 480лв. за обикновена газова уредба със всички компоненти (освен бутилката разбира се) на "Lovato" - само 12 месеца гаранция (не е ли малко малко?) .Как ви се струва като оферта, дайте съвет.Благодаря!Funakoshi написа:Говори с колегата qnisZ тук в форума.В Септември е но е много точен.Работи много добре и взима евтино.Много колеги от форума са се газифицирали при него.
Коментар
-
До 450лв. е нормално, но какво означава "(освен бутилката разбира се)" т.е. в цената не влиза бутилка ли, понеже бутилка тип "пура" от 20-40л. струва 50-60лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:До 450лв. е нормално, но какво означава "(освен бутилката разбира се)" т.е. в цената не влиза бутилка ли, понеже бутилка тип "пура" от 20-40л. струва 50-60лв.
Коментар
-
http://www.eurogas-bg.netСофия, кв. Горна Баня,ул. Вечерница №11тел.: 02/957 79 96, gsm: 0888/719 731Работно време: 09:00 - 17:00 ч./Почивни дни - Събота и Неделя/В сервиза съм!
Коментар
-
yodaaplus написа:http://www.eurogas-bg.netСофия, кв. Горна Баня,ул. Вечерница №11тел.: 02/957 79 96, gsm: 0888/719 731Работно време: 09:00 - 17:00 ч./Почивни дни - Събота и Неделя/bobi_bravo написа:Колега уредба ловато варира с цени от 420лв до 440 зависи каде я монтират, а иначе ето ти адрес хората си разбират от работата София Газ Комерс ООДул. Тракия 3402 / 4912459, 08873050020888498854
Коментар
-
Така, монтираха уредбата....( + ) Цялата уредба е Ловато ( поисках да ми покажат в пакет какво ще се слага + документи за произход и прочее, е - показаха ми и явно си е Ловато. Бутилката е турска- били по-леки и по-здрави от българските, сондата е италианска със ел.клапан на бутилката, който при инцидент и т.н. да изключва (дано не се налага). Изведоха ми маркуч, който при свръх-налягане да отвежда газовете от бутилката извън купето. Пълначката ми я сложиха на бронята - по мое желание ( за да не ръждяса калника). Има си бушон за системата, което не съм виждал на други коли, които съм карал (може и да не съм гледал).( - ) - Минуси:1.-Имаше стружки по колектора, което ме навежда на мисълта, че е дупчен без да бъде свален - проблем ли е и зависи ли как е дупчен?2.- Първоначалният реглаж беше направен на слух + тест драйф от моя страна (вървеше си нормално, палеше от раз), казаха ми, че вторият реглаж, след улягането на мембраните (след прибл. 500км.) е по- важен и е на стенд. След като колата беше покарана 10-20км. оборотите при загрял двигател са по-скоро критично ниски, а иначе в движение на скорост няма проблеми. Това вследствие на "улягането" на мембраните ли е, утре ще я закарам да я качат на стенда.3. - Гаранцията на уредбата е 12 месеца, а тъй като сме в ЕС, не трябва ли да е 24месеца?Общо взето монтажника беше печен - обясни ми всичко и определено изслушваше въпросите от моя страна, за разлика от типичните "майстори" и ми отговаряше адекватно. Пропуснах да го попитам дали са сложили газов филтър, той задължителен ли е и да настоявам ли да ми сложат?Това е засега, ще съм ви благодарен да драснете по 1 отговор относно запитванията, за да знам утре като отида - как стоят нещата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар