Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да си сложа АГУ - за карбуратор в София?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да си сложа АГУ - за карбуратор в София?

Мисля да избера Ловато като марка, колата е тази от подписа ми - 1.6 карбуратор. Интересува ме къде около моя район - за предпочитане, но не задължително могат да ми сложат АГУ на добра цена и с добро качество и да получа добро сервизно обслужване след това? Благодаря ви предварително за отговорите.

Хайде колеги, дайте някой съвет и като цена и т.н. Моля! Мислите ли че за около 400 ще се намери?

Коментар

Поне в Бургас АГУ LOVATO за 420лв. със симулатор на сондата и бутилка тип "пура" до 40л. с 18 месеца гаранция.Това е най-евтиното което съм срещал.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз нямам ламбда сонда, така че май по-евтино ще излезе, ще се обадя в понеделник в Bigas, незнам доколко са добри ,сервиза е в Павлово - ул.Иван Сусанин.-Давайте предложения за добри сервизи с добри цени хора, че ми писна с този скъп бензин.

Коментар

Говори с колегата qnisZ тук в форума.В Септември е но е много точен.Работи много добре и взима евтино.Много колеги от форума са се газифицирали при него.
          http://karate-bg.com
          Пътна помощ в София

Коментар

Уважаеми колеги, в Bigas ми казаха 480лв. за обикновена газова уредба със всички компоненти (освен бутилката разбира се) на "Lovato" - само 12 месеца гаранция (не е ли малко малко?) .Как ви се струва като оферта, дайте съвет.Благодаря!
            Funakoshi написа:
            Говори с колегата qnisZ тук в форума.В Септември е но е много точен.Работи много добре и взима евтино.Много колеги от форума са се газифицирали при него.
            Е той колегата може да е много добър, но първо- колкото и по-евтино да ми вземе аз в пътуване ще си ги избия тези пари. Второ- все ще се развали нещо, ще има нужда от настройка и е много далече гр. Септември... :D Иначе благодаря.[/i]

Коментар

До 450лв. е нормално, но какво означава "(освен бутилката разбира се)" т.е. в цената не влиза бутилка ли, понеже бутилка тип "пура" от 20-40л. струва 50-60лв.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

има един сервиз в горна баня - много културно работят момчетата...за координати ще трябва да изчакаш, че в момента няма как да ти пратя...
                В сервиза съм!

Коментар

batproho написа:
                  До 450лв. е нормално, но какво означава "(освен бутилката разбира се)" т.е. в цената не влиза бутилка ли, понеже бутилка тип "пура" от 20-40л. струва 50-60лв.
                  Всичко е "Ловато", освен бутилката, колега Чакам контактите колега за сервиза в Горна Баня- случайно да не са Еурогаз - казаха ми, че слагат само инжекционни системи

Коментар

Колега уредба ловато варира с цени от 420лв до 440 зависи каде я монтират, а иначе ето ти адрес хората си разбират от работата София Газ Комерс ООДул. Тракия 3402 / 4912459, 08873050020888498854
                    Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
                    Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

http://www.eurogas-bg.netСофия, кв. Горна Баня,ул. Вечерница №11тел.: 02/957 79 96, gsm: 0888/719 731Работно време: 09:00 - 17:00 ч./Почивни дни - Събота и Неделя/
                      В сервиза съм!

Коментар

yodaaplus написа:
                        http://www.eurogas-bg.netСофия, кв. Горна Баня,ул. Вечерница №11тел.: 02/957 79 96, gsm: 0888/719 731Работно време: 09:00 - 17:00 ч./Почивни дни - Събота и Неделя/
                        Kaзаха, че за карбуратори не монтират....
                        bobi_bravo написа:
                        Колега уредба ловато варира с цени от 420лв до 440 зависи каде я монтират, а иначе ето ти адрес хората си разбират от работата София Газ Комерс ООДул. Тракия 3402 / 4912459, 08873050020888498854
                        Mн.отрицания за тях колега, ти слагал ли си?

Коментар

В Петък я слагам, мисля да е в сервиза препоръчан от колгата боби турбото... там ми обявиха цена от 440лв. , на другите места е 480-490лв. + . Хайде казвайте.

Коментар

Сложиха я, на първо четене - всичко е добре, ще видим!

Коментар

Така, монтираха уредбата....( + ) Цялата уредба е Ловато ( поисках да ми покажат в пакет какво ще се слага + документи за произход и прочее, е - показаха ми и явно си е Ловато. Бутилката е турска- били по-леки и по-здрави от българските, сондата е италианска със ел.клапан на бутилката, който при инцидент и т.н. да изключва (дано не се налага). Изведоха ми маркуч, който при свръх-налягане да отвежда газовете от бутилката извън купето. Пълначката ми я сложиха на бронята - по мое желание ( за да не ръждяса калника). Има си бушон за системата, което не съм виждал на други коли, които съм карал (може и да не съм гледал).( - ) - Минуси:1.-Имаше стружки по колектора, което ме навежда на мисълта, че е дупчен без да бъде свален - проблем ли е и зависи ли как е дупчен?2.- Първоначалният реглаж беше направен на слух + тест драйф от моя страна (вървеше си нормално, палеше от раз), казаха ми, че вторият реглаж, след улягането на мембраните (след прибл. 500км.) е по- важен и е на стенд. След като колата беше покарана 10-20км. оборотите при загрял двигател са по-скоро критично ниски, а иначе в движение на скорост няма проблеми. Това вследствие на "улягането" на мембраните ли е, утре ще я закарам да я качат на стенда.3. - Гаранцията на уредбата е 12 месеца, а тъй като сме в ЕС, не трябва ли да е 24месеца?Общо взето монтажника беше печен - обясни ми всичко и определено изслушваше въпросите от моя страна, за разлика от типичните "майстори" и ми отговаряше адекватно. Пропуснах да го попитам дали са сложили газов филтър, той задължителен ли е и да настоявам ли да ми сложат?Това е засега, ще съм ви благодарен да драснете по 1 отговор относно запитванията, за да знам утре като отида - как стоят нещата.

Коментар

Working...
                              X