брц е газовата ама нямам чашка ли как се води всеки ми го казва различно на ганзостанциите нямат такива приспособления а резбата е по малка от другите та къде се продават такива неща в сф ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
еи такова от ми трябва
Collapse
X
-
Според мен може да хванеш някой стругар да ти го направи.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Ами честно казано не съм виждал... Моето Браво е с такава джаджа, но газовата е слагана в Италия. Тук наистина такова чудо не съм виждал.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
к
Значи, тази джаджа дето се вижда всъщност е изрязан щуцер (незнам точното му име).Намираш такъв , правиш на струг преходник -от едната страна резба, да се завива на сегашния вход , а от другата за щуцера.И така новия щуцер заедно с преходника си ги носиш с теб.Между преходника и щуцера разбира се трябва да има уплътнение, също така и м/у преходника и сегашния вход.Punto 55 SX
Коментар
-
В италия така си ги продават
Работата е там че в Италия колонките за зарейдане позволяват да се зарежда и на такъв тип щуцери (чашки) и преди 4 години като внесох едно Типо на газ беше зверски проблем зареждането и тогава ми направиха преходника срещу 15 лева и няма проблем 4-та година.Такива тук мисля че не се продават или поне аз не съм виждал ама не съм и търсил честно казано.Вземи една чашка от тея нашите месинговите и иди с колата при един стругар да премери резбите на тази на колата и тази на новата чашка и да ти направи преходниче (задължително от Месинг!) ,отиваш в някоя железария после и си купуваш две подходящи гумички (едната слагаш между преходника и новия щуцер и стягаш здраво а другата слагаш между преходника и стария щуцер (съветвам те да си я залепиш някак защото иначе пада и аз я губих моята поне 100 пъти)).Важно е да е от месинг защото като зареждаш газта е под голямо нялягане и е мноооого студена (разширява се рязко при влизането в празната бутилка) и тея джаджи се всиват от студа и моят първи преходник от незнам какъв материал просто се спука защото се свивал повече от месинга.Пусто нямам снимка и дори апарат за да го снимам и да го кача тук да го видите.Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
е на стръг ми го направиха само 10 лв за чашката дадох стругара от работата ми го направи заредих днес пълна бутилка сега ще засичаме как работи а това не беше карано на газ от незнам кога там е седяла в автокъщата незнам колко време ама си запали от разLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар