marian2784 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разход на бензин при работа на газ
Collapse
X
-
rockfan написа:Искам да попитам, ако по някъква причина емулатора на дюзи не работи коректно какво става? както се оказа при мен.Тоест, вместо да прекъсне инжекторите, по някъква причина като си на газ ти пусне и някой инжектор - да кажем един? може да го прави само от време на време - вътре в емулатора доколкото знам са релета.
Коментар
-
marian2784 написа:а какво става ако инжекторите работят по някаква причина,а помпата е изключена когато работи на газ
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Когато двигателя работи на газ е редно да си със изключена помпа.
Коментар
-
Колега,не е сериозна тази обосновка.Когато си на бензин може да ти се случи всичко което изброяваш за газ.Няма сериозен технически аргумент в защита на постояно работещата помпа.Има сериозни аргументи за изключване на помпата.Това че италианците не са ти изключили помпата е най малко правило за подражание.
Коментар
-
u_bo
strajaro написа:някой беше споменал че след 4000 обората пуска и бензин
Коментар
-
Колеги понеже и аз имам същия проблем че ми харчи бензин като съм на газ. средно 25литра на 1000-1100км градско каране. Като паля на газ ми пали по трудно и ми мерише на бензин. Имам едно странно преположение което бих искал да споделя с вас. Възможно ли е като са изключени инжекторите/имам емулация/ а помпата работи, поради налягането което създава тя инжекторите да пропускат по малко бензин. В смисъл да не затварят толкова добре че да пропускат /приметно ако имат нагар или нещо да не са много наред/ . Незнам дали расъждавам правилно.Fiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks
Коментар
-
strajaro написа:някой беше споменал че след 4000 обората пуска и бензин
Коментар
-
krasio_79bs написа:strajaro написа:някой беше споменал че след 4000 обората пуска и бензин
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:krasio_79bs написа:strajaro написа:някой беше споменал че след 4000 обората пуска и бензин
Коментар
-
krasio_79bs написа:Вчера бях при газаджиите за обновяване на софта и преглед.Питах го при тези настройки могат ли да ми спрат помпата и пак да мога да разчитам на превключване на бензин във високите над 4 000 обороти.Отговора беше-"Да,пак ще ти е по същият начин настроено и не би трябвало да има проблем с това.Монтира се реле с цена около 25 лева и си готов."Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:krasio_79bs написа:Вчера бях при газаджиите за обновяване на софта и преглед.Питах го при тези настройки могат ли да ми спрат помпата и пак да мога да разчитам на превключване на бензин във високите над 4 000 обороти.Отговора беше-"Да,пак ще ти е по същият начин настроено и не би трябвало да има проблем с това.Монтира се реле с цена около 25 лева и си готов."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар