Колеги споделете наблюдения относно качеството на газта, предлагана от по големите вериги бензиностанции -> Shell, Petrol, OMV, Lukoil и прочие. Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Навсякъде е боклук иначе по въпроса е строго индивидуално много зависи от партидата, един път на Шел ще е хубава полсе не и така по другите бензиностанции Аз най вече зареждам от Шел или Лукойл
при мен се е случвало само на Еко да слагам газ и бензинец , и в Бургас на ОМВ като се връшах от Поморие , и така ... нещо не ми се експериментира с други вериги бензиностанции ...
С единични изключения зареждам от:ЕКО София - Дружба II -> доволенЕКО София - Дружба I -> доволенЕКО АМ
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Редовно зареждам от Петрол и съм с впечатление че като качество са над средното ниво и са постоянни, с тяхна газ ми е този разход от подписа. Шел не ми е допадала като разход. В момента зареждам от Еврогаз или както и там да се води синята (където всички таксита се нареждат) заради цената, все пак 1.06 е къде сравнение с Петролската цена от 1.15(16) а разхода си ми седи същия.За Лукойл и Еко ползвам карти с отстъпка и нямам оплаквания, неса ми по път винаги. Искам да пробвам ОМВ и да се изкажа в бъдеще.
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Докато карах предната ми кола,никога не зареждах на ШЕЛ... Два или три пъти се прецаках да зареда там и винаги оставах недоволен.. Предимно на една газостанция в Люлин си зареждах и на Лукойл..Само на тея двете,другите ги избягвах..
Коментар