Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно избор на АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lov написа:
    batproho написа:
    Ами надявам се до месец два да инвестирам и в аванс процесор, определено ще има нужда, казаха ми някакви цени но не е уточнено още.Като се стигне до поставянето му ще ти пиша, стига да не забравя .
    Не се надявай че ще имаш кой знае колко голям ефект от него. Даже дали ще го и усетиш реално. Моторачето ни е слабичко и личното ми мнение че целта не оправдава средставата.
    То е ясно че няма и как да изкарам повече коне , целта ми е да се запази поне малко от малко динамиката на не особено пъргавия ни двигател от по доброто изгаряне на сместа, както е писал и колегата след теб.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Той никой не казва че ще променим конете. Даже колегата ти е е писал че смисъл има само ако си на метан. Там ще усетиш някаква разлика. А всъщност какво прави този процесор променя предварението на запалването като го увеличава заради по бавното запалване на горивната смес. И то е с 3-4 градуса. И малко вън от темата но дано някой прочете. Не съм се замислял а и не съм оглеждак дали има възможност да се сложи втори датчик изместен с толкова градуса и като се превключи на газ да се мине и на съответния. То не че цената на работата и въртела няма да излезнат по малко ама заради идеята.
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
      X