Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно избор на АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно избор на АГУ

Здравейте колеги!Живот и здраве следващия месец ми предстои закупуване на АГУ, та се двоумя между тези марки:BRC, Lovato, Landi Renzo.АГУ-то ще е обикновено за автомобила от подписа ми с емулатор на дюзата.Зная че всичко е доста относително но все пак моля за съвет.Предварително благодаря на отговорилите.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

здравей те за пръв път пиша във форума и се надявам тук да срещна само позитивни хора а на колегата мога да кажа че и трите марки са добри но според мен ловато по добре се държи по отношение на настройки пробег и евентоално смяна на мембрани дано съм бил полезен.
    Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
    Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

Идеята ми е че газаджиите слагат най-вече Lovato, но дали наистина от трите изброени то е най-оптималния избор.
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз съм с Ловато и съм доволен, имам приятел който беше с Ланди и имаше големи проблеми с него накрая сложи турски и се роди ,а върху БРС нямам наблюдения
        Peugeot 307 2.0i ГИ
        ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Аз карам втора кола с БРЦ, няма никакви проблеми. Ако всичко се направи както трябва, плочката да се изчисли добре, изпарителя и при 3-те марки е добър и ще може да се настройва, ако сложиш и един ламбда контрол изобщо няма да има смисъл да говорим повече.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз сън за BRC...
            Fiat Bravo 1i6

Коментар

Ланди Ренцо е може би най-добрият избор.Изпарители им не създават проблеми и имат сервизи в цялата срана.За повече инфо: www.landi-bg.com
              И кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!

Коментар

van_dal написа:
                Аз карам втора кола с БРЦ, няма никакви проблеми. Ако всичко се направи както трябва, плочката да се изчисли добре, изпарителя и при 3-те марки е добър и ще може да се настройва, ако сложиш и един ламбда контрол изобщо няма да има смисъл да говорим повече.
                Ще ми се но се оскъпява ужасно много, казаха ми цени около 700-750лв. и ще мина само с емулатор за съжаление .

Коментар

Re: Въпрос относно избор на АГУ

batproho написа:
                  Здравейте колеги!Живот и здраве следващия месец ми предстои закупуване на АГУ, та се двоумя между тези марки:BRC, Lovato, Landi Renzo.АГУ-то ще е обикновено за автомобила от подписа ми с емулатор на дюзата.Зная че всичко е доста относително но все пак моля за съвет.Предварително благодаря на отговорилите.
                  моделите изпарители на БРЦ за колата от подписа са БРЦ Фолк и новия му вариант БРЦ Текно - и двата пълни боклуци, ще ти се разкаже играта ако сислойиш някои от тях, не даржът ниски обороти, клати на празех ход и съответно завишен раход с 2 литрапоследния ми БРЦ Текно изкара има няма 15 000 км. от БРЦ България закупенсложих си Ловато и все едно на нова кола се качих.в София с БРЦ Текно - 16/100 градско с Ловато - 13.5-14/100 Февруари 2010г. засичан, по абсолутно един и същи маршрут
                  Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
                  182A4.000, 1998г.

Коментар

Това с Г.И. или обикновено АГУ с някакви емулатори, ламбда сонда и т.н. е?

Коментар

batproho написа:
                      Това с Г.И. или обикновено АГУ с някакви емулатори, ламбда сонда и т.н. е?
                      обикновена газова с емулаторибез ламбда контрол
                      Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
                      182A4.000, 1998г.

Коментар

колега марката е landi renco . от една година съм с такъв и съм много доволен . между другото тази марка я препоръча и qnis . според мен брц са пълен боклук
                        фиат мареа 1.6 16v 97г

Коментар

На Темпрата бях с БРЦ и имах големи ядове с нея. От другите 2 марки съм карал с ГИ на Ланди Ренцо - служебна кола - никакви ядове никога.Върху Ловато нямам наблюдения, ако сега избирам - Ланди Ренцо бих сложил.

Коментар

Значи ако ги класирам фаворит ми е Landi Renzo, иначе най-често газаджиите поставят Lovato, не знам защо може би им излиза с най голяма печалба не знам.За BRC от всеки чувам различни мнения, така че сигурно ще е Landi с емулатор.А между другото възможно ли е в последствие да се сложи и ламбда контрол или не?

Коментар

batproho написа:
                              А между другото възможно ли е в последствие да се сложи и ламбда контрол или не?
                              Може.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                              X