Здравейте колеги!Живот и здраве следващия месец ми предстои закупуване на АГУ, та се двоумя между тези марки:BRC, Lovato, Landi Renzo.АГУ-то ще е обикновено за автомобила от подписа ми с емулатор на дюзата.Зная че всичко е доста относително но все пак моля за съвет.Предварително благодаря на отговорилите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно избор на АГУ
Collapse
X
-
Въпрос относно избор на АГУ
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Етикети: –
-
здравей те за пръв път пиша във форума и се надявам тук да срещна само позитивни хора а на колегата мога да кажа че и трите марки са добри но според мен ловато по добре се държи по отношение на настройки пробег и евентоално смяна на мембрани дано съм бил полезен.Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
-
Идеята ми е че газаджиите слагат най-вече Lovato, но дали наистина от трите изброени то е най-оптималния избор.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз карам втора кола с БРЦ, няма никакви проблеми. Ако всичко се направи както трябва, плочката да се изчисли добре, изпарителя и при 3-те марки е добър и ще може да се настройва, ако сложиш и един ламбда контрол изобщо няма да има смисъл да говорим повече.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ланди Ренцо е може би най-добрият избор.Изпарители им не създават проблеми и имат сервизи в цялата срана.За повече инфо: www.landi-bg.comИ кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!
Коментар
-
van_dal написа:Аз карам втора кола с БРЦ, няма никакви проблеми. Ако всичко се направи както трябва, плочката да се изчисли добре, изпарителя и при 3-те марки е добър и ще може да се настройва, ако сложиш и един ламбда контрол изобщо няма да има смисъл да говорим повече.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Re: Въпрос относно избор на АГУ
batproho написа:Здравейте колеги!Живот и здраве следващия месец ми предстои закупуване на АГУ, та се двоумя между тези марки:BRC, Lovato, Landi Renzo.АГУ-то ще е обикновено за автомобила от подписа ми с емулатор на дюзата.Зная че всичко е доста относително но все пак моля за съвет.Предварително благодаря на отговорилите.Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
Това с Г.И. или обикновено АГУ с някакви емулатори, ламбда сонда и т.н. е?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Значи ако ги класирам фаворит ми е Landi Renzo, иначе най-често газаджиите поставят Lovato, не знам защо може би им излиза с най голяма печалба не знам.За BRC от всеки чувам различни мнения, така че сигурно ще е Landi с емулатор.А между другото възможно ли е в последствие да се сложи и ламбда контрол или не?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар