Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно избор на АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Въпрос относно избор на АГУ

batproho написа:
    Здравейте колеги!Живот и здраве следващия месец ми предстои закупуване на АГУ, та се двоумя между тези марки:BRC, Lovato, Landi Renzo.АГУ-то ще е обикновено за автомобила от подписа ми с емулатор на дюзата.Зная че всичко е доста относително но все пак моля за съвет.Предварително благодаря на отговорилите.
    Аз съм с Lovato и съм доволен но казват, че BRC е за по големите мотори, а Lovato за по малките.
    Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
    BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

batproho написа:
      Точно за тези ключета на Фобос май става въпрос но до колкото знам искат около 30лв. за тях.Иначе вероятно с бутилка на мястото на резервната гума ще е но ще решавам на място накрая.
      Не съм се интересувал от цените но си спомням че оригиналния на БРЦ беше с 5 кинта по евтин. Но както ти казах с едно реле и едно съпротовление за 2-3 кита всичкото и си правиш симулаторана дюзата. Компа на колата ни е такъв че докато минеш на бензин и кажеш здрасти е минал в нормален режим. Тъй че можеши без емулатор на сондата. Пък и разликата в цената на ключовете не е голяма и както си прецениш. Но поне един ти трябва задължително. С бутилката те съветвам да не правиш компромиси. Карал съм с всякакви че даже и с по 2 в багажника. Голяма гадост е да не можеш да го ползваш пълноценно. Пиша неща дето съм ги проверил все пак лично.
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

За бутилката не смятам да правя компромис понеже имам и субуфер 12’ тип буре така че и с бутилка тип пура оставам на цяло без багажник .Колкото до симулатори, ключове и т.н ще се мисли на място и ще решавам.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

g.paskov написа:
          batproho написа:
          Здравейте колеги!Живот и здраве следващия месец ми предстои закупуване на АГУ, та се двоумя между тези марки:BRC, Lovato, Landi Renzo.АГУ-то ще е обикновено за автомобила от подписа ми с емулатор на дюзата.Зная че всичко е доста относително но все пак моля за съвет.Предварително благодаря на отговорилите.
          Аз съм с Lovato и съм доволен но казват, че BRC е за по големите мотори, а Lovato за по малките.
          Това до колкото съм запознат зависи по-скоро от размера на изпарителя а не от самата марка.Колкото е по-голям може да захранва по голям двигател, иначе нормалният размер изпарител мисля че захранва до мощности 100kW.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не е от размера а от топлообмена вътре и от налягането на пътва степен.

Коментар

martez написа:
              batproho написа:
              моделите изпарители на БРЦ за колата от подписа са БРЦ Фолк и новия му вариант БРЦ Текно - и двата пълни боклуци, ще ти се разкаже играта ако сислойиш някои от тях, не даржът ниски обороти, клати на празех ход и съответно завишен раход с 2 литрапоследния ми БРЦ Текно изкара има няма 15 000 км. от БРЦ България закупенсложих си Ловато и все едно на нова кола се качих.в София с БРЦ Текно - 16/100 градско с Ловато - 13.5-14/100 Февруари 2010г. засичан, по абсолутно един и същи маршрут
              Колега аз съм с БРЦ фокс на 13 години , едва преди 2-3 мес смених мембраните, стига да зцнаеш как се настройва няма проблем!п.с сори за спама ама все ръзбирачи се навъдиха :D
              Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
              Втората......пак същата!
              (_-_)______////_______(_-_)
              Punto75-Вече на жената!
              Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Какво те плашат с тея разходи по 12-14/100 градско? Щом не си в София няма такова градско с този мотор Аз съм с Ловато (така си я купих колата) обикновенна без емулатори и контроли но искам да си сложа поне ТАП. Разхода си варира 8,5 до 10 градско зависи от студа примерно а бензина ми е 5 литра на месец Този мотор е доста по икономичен от 1,6 или ГТ-тата
                with SGNote & HTC Wildfire 8G
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Поставянето на АГУ се отлага за следващата Събота поради факта че майсторите са извън страната .LOVATO ще е АГУ-то, вероятно с бутилка на мястото на резервната, на първо време ще е с ключ на ФОБОС а по нататък и с аванс процесор.

Коментар

bmahob написа:
                    martez написа:
                    batproho написа:
                    моделите изпарители на БРЦ за колата от подписа са БРЦ Фолк и новия му вариант БРЦ Текно - и двата пълни боклуци, ще ти се разкаже играта ако сислойиш някои от тях, не даржът ниски обороти, клати на празех ход и съответно завишен раход с 2 литрапоследния ми БРЦ Текно изкара има няма 15 000 км. от БРЦ България закупенсложих си Ловато и все едно на нова кола се качих.в София с БРЦ Текно - 16/100 градско с Ловато - 13.5-14/100 Февруари 2010г. засичан, по абсолутно един и същи маршрут
                    Колега аз съм с БРЦ фокс на 13 години , едва преди 2-3 мес смених мембраните, стига да зцнаеш как се настройва няма проблем!п.с сори за спама ама все ръзбирачи се навъдиха :D
                    Сори колега, разбирачи казаха, че БРЦ Фокс и Текно са боклуци, от нито един газадйия няма да чуеш хубава дума за тях, препоручвани са само от такива, който работят с БРЦ
                    Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
                    182A4.000, 1998г.

Коментар

batproho написа:
                      Поставянето на АГУ се отлага за следващата Събота поради факта че майсторите са извън страната .LOVATO ще е АГУ-то, вероятно с бутилка на мястото на резервната, на първо време ще е с ключ на ФОБОС а по нататък и с аванс процесор.
                      Смятам че избора ти е правилен ако попаднеш на аванс процесор на добра цена ми пиши на ЛС че имам други разходи сега но искам да направя силов тунинг на газовата и да и дигна мощността с ТАП-а разхода и така да си остане пак ще съм доволен! ( карам всеки ден час пик в Пловдив и 9/100 ми изглежда много добре)
                      FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

darkcat2005 написа:
                        batproho написа:
                        Смятам че избора ти е правилен ако попаднеш на аванс процесор на добра цена ми пиши на ЛС че имам други разходи сега но искам да направя силов тунинг на газовата и да и дигна мощността с ТАП-а разхода и така да си остане пак ще съм доволен! ( карам всеки ден час пик в Пловдив и 9/100 ми изглежда много добре)
                        Ами надявам се до месец два да инвестирам и в аванс процесор, определено ще има нужда, казаха ми някакви цени но не е уточнено още.Като се стигне до поставянето му ще ти пиша, стига да не забравя .

Коментар

Ще съм благодарен ако се сетиш колега, в нет-а няма много инфо за аванс процесорите от къде и за колко да си купя, освен тези измислени джетспарк и подобни... Ако ще взимам искам да е А.Е.B Cobra 510N за да си заслужава паричките а и той е правилния модел за нашия мотор с 2 бобини...
                          FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

batproho написа:
                            Ами надявам се до месец два да инвестирам и в аванс процесор, определено ще има нужда, казаха ми някакви цени но не е уточнено още.Като се стигне до поставянето му ще ти пиша, стига да не забравя .
                            Не се надявай че ще имаш кой знае колко голям ефект от него. Даже дали ще го и усетиш реално. Моторачето ни е слабичко и личното ми мнение че целта не оправдава средставата.
                            BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

lov написа:
                              batproho написа:
                              Не се надявай че ще имаш кой знае колко голям ефект от него. Даже дали ще го и усетиш реално. Моторачето ни е слабичко и личното ми мнение че целта не оправдава средставата.
                              Е то няма как да изкараш повече коне,отколкото на бензин,но поне ще имаш правилно изгаряне на горивната смес, откъдето малко по-добра динамика и малко по-нисък разход.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

на газ особен смисъл няма от тап ,виж за метана ако нямаш ,колата не иска да върви,особенно в ниски обороти ,виждал съм бакшиши дет не могат да тръгнат на нагорнище .имам един тап ,ама не става за твойта кола ,пък и ако мноо се закучат нещата с петрола и пропанбутана много му вдигнат цената може пак да се минава на метан,то мойта кола е делко и си играх доста ,можех и без тап на метан , обаче задължително трябва да работи и на бензин ,щот кат свърши метана .....виж aeb.it там имат тапове и срещу тях пише кой модел за каква кола става,как се настройва и тнтами успех ,пак да кажа че на пропан бутан нямаш нужда от тапПП видях че си намерил кой модел е за теб ,имаги по за 140 кинта +кабел за 15янко ги има ,има ги и другаде ,за цената все пак питай ,че да не се е променила ,но пак ти казвам ,за пропан бутан нямаш нужда ,за метан са
                                типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                                хюндай акцент 1.5 CNG
                                киа каренс +метан

Коментар

Working...
                                X