Днес ми върнаха колата с монтирана газова!Все още нямам никакви впе4етления освен оборотите които се държат екстра /засега де/ и това че ми свети лампата за дюзите!Момчето е сложило две релета-едното за ламбда сондата а другото да прекъсва подаването на бензина!Каза ми че може също така да сложи и реле което да прекъсне светенето на въпросната лампа!Има ли нещо друго което да съм пропуснал да поискам да направи?И след като е сложил тези две релета дали ще трупа грешки на компютъра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лампата за дюзите
Collapse
X
-
Re: лампата за дюзите
rymbym написа:Днес ми върнаха колата с монтирана газова!Все още нямам никакви впе4етления освен оборотите които се държат екстра /засега де/ и това че ми свети лампата за дюзите!Момчето е сложило две релета-едното за ламбда сондата а другото да прекъсва подаването на бензина!Каза ми че може също така да сложи и реле което да прекъсне светенето на въпросната лампа!Има ли нещо друго което да съм пропуснал да поискам да направи?И след като е сложил тези две релета дали ще трупа грешки на компютъра?
-
Колега ,ако си с газов инжекцион би трчбвало да не свети и няма да има нужда от емулатор.АКо не си,то задължително емулатор и си сложи т.нар."кихалки" ,за да се опиташ да предпазиш електрониката (МАП или каквито сензори има по въздухопровода),че след някой друг гърмеж става оле мале,защо не варви и почваш да си скубеш косите колко пари ти искат за ремонт.Сложи си и жетспарк.Колегата Габровски беше доволен,а и някой във форума предлагаше такъв на по-ниска цена,но това е ,ако НЕ си с газовинжекцион и подписа ти е верен!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:колега,сложи си ланда газ контрол по скъпо е но ядовете са по малко и задължително клапан-кихалка.а лампата свети защото са ти сложили едно реле което прекъсва дюзите.
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:колега,сложи си ланда газ контрол по скъпо е но ядовете са по малко .....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
мисля че за моноинжекцион нее толкова важно.защото при мен е заедно със отделно еку и това всичкото е свързано с еку то на колата.на самата ланда контрол има 3 светодиода които роказват качеството на сместа-дали е богата или бедна също така и изпарителя е по различен иначе газовата е O.M.V.L.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Здравеи колега
отиди да ти изтрият грешките.Таи като дори и да няна грешка в момента компа си ги пази.Моито газово в с ланда контрол но сам го разгадал.Когато е на бенз ландата клати кам компа.Като превключи на гас ландата се отцепва от компа и се вкарва в компа на газовото и така компа на колата остава без ланда.Италянеца обаче незнам защо след като превключа на гас е забил кабела на компа кам маса без емулатор и си варви колата без да отчита грешки.Дайе е решил и на дюзите да не слага ни6то, а просто да ги прекъсне.Немам проблем макар газаджии да искат да ми слагат емулатор на дюзите.И незнам защо италянеца е забил кабела на компа на маса след като газовия комп си има емулатор вграден.Незнам посаветваи се с маистор.Това мога да ти кажа.Агрешката може и да е от друго. :DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
brat_John написа:Todor_Gagovski написа:колега,сложи си ланда газ контрол по скъпо е но ядовете са по малко .....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:brat_John написа:Todor_Gagovski написа:колега,сложи си ланда газ контрол по скъпо е но ядовете са по малко .....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар