Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Momchil_Vt написа:
    jordan85 написа:
    Аз съм доволен от АГУ-то , мойто е обикновено,колата ми гори около 12-13във Варна върви добре,но имай предвид че като сложиш газово почва да ти се ебава колата на бензин направи си сметка по колко км въртиш на година,ако са малко няма смисъл от АГУ :P
    От какъв род са ти проблемите на бензин? А относно темата аз съм с напулно обикновенно газово без аванс процесор без ламбда контроли и ламбда емулатори сасем обикновенно, до колкото съм запознат ми сложиха някви релета и напраиха няква магия да не ми светят грешки като карам на газ. И аз исках да си сложа всичко което ми е нужно за този мотор, майсторите ми казаха че тези работи са ми достатъчни. Колата ми харесва как върви харчи ми към 13 градско но си и понастъпвам, сигурно може и още да се удоши ама и няма да върви добре. Успех с слагането на газово!
    Проблемите на бензин са ми че не пали на бензин и като я бърна в движение от газ на бензин държи обороти и пуши доста черно(мн. богата смес) и като тръгна да и давам газ и гасне,тъй като ходих по доста майстори и само ми вземаха парите и нищо не правеха за сега се отказах да я правя защото колата ми върви добре на газ паля си я на газ дори и в големите студове и нямам грижи
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Re: Газ Пловдив

d.makaveev написа:
      Колеги чудя се дали да направя това с колата си?Колата е 1.6 16 103 метални колектори ако ще слагам газ то ще е обикновенна с емулатори и симулатори квото трябва мисля даже BRC 530лв във С.Ведраре защото там ми се струват професионалисти.Ако имате други идеи за Пловдив ще сим ви благодарен.Вие с този мотор доволни ли сте от обикновените газови сега ако трябва да избирате с всички + - бихте ли си сложили газ.(много си обичам колата,но разхода от 22-3лв на 100км не е за подценяване) :D
      колега каквото и да сложиш нема да сгрешиш има обикновенни уредби които почват от 350лв до 550лв има и газ инжекциони които почват от 650лв до колкото им сака сърце зависи колко ти се дават на теб.Ще върви еднакво добре с всички и ще харчи почти еднакво с всички уредби.

Коментар

слагй колкото можеш по бързо газовар на бензин не се издържа.

Коментар

Колега, сложи си ГИ. Аз много бях предубеден за тая газ, но накрая се реших и си сложих ГИ на "Фобос" след бая четене из форумите. В Пловдив срещу лъскавия сервиз на BRC, до тролейбусното депо има двама истински професионалисти-Миро и Стоян. Изключително добре пипат. В двигателния отсек не може да се разбере дали има допълнителна система за горивоподаване. Всичко е много подредено и си е на място, което не се набива на очи. Направиха ми настройките на място с лаптоп и всичко си е наред. Още не мога да кажа за разходи и други данни, но не усещам кой знае някаква разлика между бензина и газта-то днес тоя бензин-бензин ли е? Само разни добавки в него.

Коментар

alkatraz21 написа:
            Колега, сложи си ГИ. Аз много бях предубеден за тая газ, но накрая се реших и си сложих ГИ на "Фобос" след бая четене из форумите. В Пловдив срещу лъскавия сервиз на BRC, до тролейбусното депо има двама истински професионалисти-Миро и Стоян. Изключително добре пипат. В двигателния отсек не може да се разбере дали има допълнителна система за горивоподаване. Всичко е много подредено и си е на място, което не се набива на очи. Направиха ми настройките на място с лаптоп и всичко си е наред. Още не мога да кажа за разходи и други данни, но не усещам кой знае някаква разлика между бензина и газта-то днес тоя бензин-бензин ли е? Само разни добавки в него.
            Къде точно са тези майстори ,колега,как се казва сервиза им?Колко струва обикновена газова при тях?

Коментар

krasiika написа:
              alkatraz21 написа:
              Къде точно са тези майстори ,колега,как се казва сервиза им?Колко струва обикновена газова при тях?
              колегата е с единственно мнение-реклама намери кой да питаш - и въпроса ти е грешен - не се пита за цена, все пак се монтира бомба в багажника на колата.

Коментар

На мен ми сложиха BRC преди около 3-4к км. Никакви проблеми нямам, Разхода е напълно поносим и сега се возя с кеф където си искам Слагай обикновена уредба, но в никакъв случай от най евтините!
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

u_bo написа:
                  krasiika написа:
                  alkatraz21 написа:
                  колегата е с единственно мнение-реклама намери кой да питаш - и въпроса ти е грешен - не се пита за цена, все пак се монтира бомба в багажника на колата.
                  Ще питам каквото си искам.Цената е определяща в днешно време,така че акъл кое е грешно и дали да си слагам газ ,си е моя работа. То е ясно,че ще ида там където е най-евтино и работят добре! Щото има хора дето вземат скъпо ,ама лошо качество!

Коментар

Абре тои колегата не ти се кара че питаш, предупреждавате да се не наиграеш и да ревнеш утре че имаш проблеми и видиш ли газовата ти виновна. Верно че цената е определяща ама да не ти излезе двоино щот единия некъдърник не може ти я напраи кат хората а другия ти резва главата щото трябва да оправя на колегата му бакиите и тогава ша си платиш за гяволъка . Ама едва ли ша се сетиш кво те е съветвал u_bo. Чел си книги няма кво ти обяснявам. Ако искаш ходи питаи за обикновена уредва в "ВАЛ газ" , на рогошко шосе 1 е тука в една друга тема на един колега дето пита къде в Пловдив да сложи евтина газова съм дал кординати. Верно уредбата е няква измислена марка ама поне пипат добре пичовете а и две год гаранция не са за пренебрегване, едвали ще му е много приятно д аму висиш секи ден на главата с проблеми, щом дава 2 год гаранция начи знае кво слага и как го слага. Ама да не забравяме че и те са майстори а на майстори вяра да нямаш!
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Темата вече не е актуална за мен,ако някоидруг не я ползва може да се закрие.От 1-ви април вече съм с обикновена газова Lovato с емулатор на дюзи ламбда сонда и някой други глезотийки.Поставяха ми я в Пловдив до новата зграда на П-У.Оказаха се професионалсти тма момчетата всичко ми излезна 575лв и за сега съм без никакви оплаквания.Разхода ми е около 13 газ само градско газ от Шелл.
                      Fiat Bravo 1i6

Коментар

Колеги, човека питаше "къде?" и аз казах моето мнение. Никой не ангажирам с него. Темата е такава. Сто човека да питаш, сто различни мнения ще чуеш. Обвиненията за реклама не ги приемам. Нали целта на този форум е да си помогнем с каквото можем. Аз съм доволен от тези момчета и за това споделям с Вас, но никой не карам непременно да ходи там. Въпрос на преценка и свободен избор. Там ме прати фирмата, от която купих ГИ и останах доволен. Това е. Не знам цените на обикновенните уредби при тях. С 10 лева газ, минавам 130 км, като 40 от тях са градско. Бъдете здрави.

Коментар

alkatraz21 написа:
                          Колеги, човека питаше "къде?" и аз казах моето мнение. Никой не ангажирам с него. Темата е такава. Сто човека да питаш, сто различни мнения ще чуеш. Обвиненията за реклама не ги приемам. Нали целта на този форум е да си помогнем с каквото можем. Аз съм доволен от тези момчета и за това споделям с Вас, но никой не карам непременно да ходи там. Въпрос на преценка и свободен избор. Там ме прати фирмата, от която купих ГИ и останах доволен. Това е. Не знам цените на обикновенните уредби при тях. С 10 лева газ, минавам 130 км, като 40 от тях са градско. Бъдете здрави.
                          добре, заинтригува ме. странно ми е - от къде купи ГИ-то? и продавачите те пратиха за монтаж ../ там / ..колко плати за ГИ и колко за монтажа?

Коментар

Колега u_bo, първо проучвах каква да бъде газовата уредба. Стана ми ясно, че трябва да е ГИ (с пластмасови колектори съм). Цената Му взе да ме стряска, но на този бензин не се издържа. Второ, четях мнения из форумите, за да добия представа за различните марки ГИ. Спрях се на ГИ "фобос". Не правя реклама на марката, но на мен ми допадна като цена и качество. Четох и хубави, и лоши неща за този газов инжекцион, но ми допадна факта, че единствено от тази фирма отговориха на някакво негативно питане в нашия форум. Аз съм от Пловдив и се обадих на фирма "VEKATECH". Намира се на бул. "Санкт Петербург" № 59. Отидох, казах какво искам, те се обадиха в някакъв сервиз да питат дали имат КИТ "Фобос" и на другия ден отидох да ми го монтират. Никой не познавах в сервиза, но се оказаха много добри професионалисти. 1120 лева е ГИ с включен монтаж, допълнително си заплатих тороидална бутилка 70 лева, смених си свещите за 44 лева.....и това е. Напълних газ за 10 лева, направиха ми настройки на място с лаптоп и си карам. Не лобирам за никой, просто съм доволен. Аз съм голям фен на ФИАТ (карам Мареа 1,6/103 к.с.) и ако на някой колега с моето мнение съм помогнал да се чувства добре и да се радва на колата си....за мен това ще значи много. За малкото проблеми, които съм имал с автомобила си, винаги съм търсил съвети от форума и съм намирал решение, за което благодаря на всички знайни и не знайни фиатаджии. С уважение....

Коментар

alkatraz21 написа:
                              .. Аз съм от Пловдив и се обадих на фирма "VEKATECH". Намира се на бул. "Санкт Петербург" № 59. Отидох, казах какво искам, те се обадиха в някакъв сервиз да питат дали имат КИТ "Фобос" и на другия ден отидох да ми го монтират. Никой не познавах в сервиза, но се оказаха много добри професионалисти. 1120 лева е ГИ с включен монтаж,....
                              ok, просто ми е странно, не се заяждам може би съм тъп но не разбрах - какво общо има споменатата фирма с ГИ-то ти след като си ходил в сервиза да го монтират ?би ли обяснил?в смисъл ако беше отишъл направо в сервиза - какво? друга цена ли щяха да дадат? ...добре е да споделиш и какви инжектори са ти сложили, ако качиш и снимки на инжекторите, монтажа, датчика и филтрите, най добре.

Коментар

Оказа се, че "Фобос" са започнали в град Плевен. Имат представителство и в София. Двама братя са, като в Пловдив е единият брат. Именно в Пловдив се произвежда електрониката за газовите инжекциони. Въпросната фирма не извършва монтажи, а работи с различни сервизи, на които явно предоставя комплекти ГИ - с отстъпка някаква предполагам. Аз, до сега съм нямал отношения с газаджийски сервизи. От фирмата се обадиха на този сервиз и така станаха нещата. Не знам какво толкова е притеснителното в случая. Изпарителят е Стефанели, инжекторите Райл, доколкото разбрах са италиански. Бих качил снимки, но не знам как. Ще проуча въпроса и ще се постарая да задоволя любопитството на всички, които се интерисуват. Важното е, че всичко си работи и нямам проблеми. Аз съм доволен. Не съм се обяснявал и на жената толкова, когато нещо съм сгафил, но....в името на голямата ми страст Фиата съм готов на всичко. Хайде лека нощ и със здраве.

Коментар

Working...
                                X