Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газ Пловдив

Колеги чудя се дали да направя това с колата си?Колата е 1.6 16 103 метални колектори ако ще слагам газ то ще е обикновенна с емулатори и симулатори квото трябва мисля даже BRC 530лв във С.Ведраре защото там ми се струват професионалисти.Ако имате други идеи за Пловдив ще сим ви благодарен.Вие с този мотор доволни ли сте от обикновените газови сега ако трябва да избирате с всички + - бихте ли си сложили газ.(много си обичам колата,но разхода от 22-3лв на 100км не е за подценяване) :D
    Fiat Bravo 1i6

Аз съм доволен от АГУ-то , мойто е обикновено,колата ми гори около 12-13във Варна върви добре,но имай предвид че като сложиш газово почва да ти се ебава колата на бензин направи си сметка по колко км въртиш на година,ако са малко няма смисъл от АГУ :P
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Принципно на пълен инжекцион на бензин се слага газов инжекцион.Слагаш ли обикновенна уредба правиш компромис.До колко е необходим и до колко е компромис е друг въпрос.Сервизи иначе има...на Кукленсko шосе.www.landi-bg.com
      И кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!

Коментар

Аз пък ша те пратя в сервиза на БРЦ в жк.тракия. Поне знаеш че ша ти сложат истиснко БРЦ а не някои турски ментак и ша си ти дадат читава гаранция, пък и ще ти го направят като хората, а не като при комшията в кварталния гараж по системата проба грешка
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          Аз пък ша те пратя в сервиза на БРЦ в жк.тракия. Поне знаеш че ша ти сложат истиснко БРЦ а не някои турски ментак и ша си ти дадат читава гаранция, пък и ще ти го направят като хората, а не като при комшията в кварталния гараж по системата проба грешка
          че то бравото не струва , колкото читаво БРЦ а евтините БРЦ-та и ако си с кофтито ЕКУ на 1.6 , ко прайм... продаваме Бравото и си купуваме Хонда

Коментар

u_bo написа:
            Slavi_Lancia написа:
            че то бравото не струва , колкото читаво БРЦ а евтините БРЦ-та и ако си с кофтито ЕКУ на 1.6 , ко прайм... продаваме Бравото и си купуваме Хонда
            Aaa колегата е писал -метални колектори,обикновенна АГУ едва ли да е толкова скъпа. И ако случайно нещо не пасне газовата на бравото никога не е късно да си купиш едно ЦРВ

Коментар

Бях в сервиза на БРЦ в тракия и тоя пич ми каза че неиска да ми слага газова уредба обикновена-не било за бравото дран дран.Според мен искаше да ме надупи на над 1000лв за газов инжекцион.
              Fiat Bravo 1i6

Коментар

d.makaveev написа:
                Бях в сервиза на БРЦ в тракия и тоя пич ми каза че неиска да ми слага газова уредба обикновена-не било за бравото дран дран.Според мен искаше да ме надупи на над 1000лв за газов инжекцион.
                Според мен искал е да те надупи 1600 лева щот толкова е ГИ то ако имаше за 1000 БРЦ ГИ хич да не си се замислил Разбирам съображенията му да не ти сложи обикновена газова. Не му се занимава после 18 месеца през гаранцията все да изкачат проблеми и да се занимава с тебе и с нещо което не може да се отстрани, е прав. Не че не става обикновена ГУ на твоята кола всеки ще ти я сложи за да ти вземе парите па после оправяй се. Има много колеги с обикновени ГУ на този мотор ама много е важен монтажа. Пробваи се на гърба на бриколажа там слагат Ловата слагали са на такава брава с имулатор и 4 години докато беше в момчето колата ни гръмна ни нищо нямаше проблем с газовата. Също така и до нова сграда на ПУ срещу входа също са добри виж какво могат да предложат.

Коментар

d.makaveev написа:
                  Точно тия в тракия ми ги разправяха същите, да дойдат сега да видят имам ли проблеми с обикновената уредба. А ГИ БРЦ наистина струва около 1500лв.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Ще мина до бриколажа и до пу-то като почивам и ще видим какво ще кажат те мерси!Маскарата ти къде му сложи на твоето браво?
                    Fiat Bravo 1i6

Коментар

Офф, аз съм по принцип съм от Димитровград и там ходих да си я слагам при приятел, иначе доста обикалях из Пловдив и на повечето места казваха, че обикновена уредба не става на Браво. Писна ми и отидох до Димитровград да ми я сложат. Моята е Ловато вече е на 13000км. и до сега само 3 леки Гръма без последстивя, и то заради ниските ми обороти от време на време.
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                        ..... и до сега само 3 леки Гръма без последстивя, и то заради ниските ми обороти от време на време.
                        и казваш , че нямаш никакви проблеми истинатга е,че ’проблеми’ за различните хора означава нещо различно, но за мен ти имаш типичните проблеми с обедняване на сместа в ниските обороти - това е нещо ’нормално’ за ’обикновенна АГУ’а това че си се разминал ’без последствия’ , не означава че за всички ще е така. понякога последствията са доста скъпи финансово

Коментар

Така, аз тези проблеми с ниските си ги имам от как съм купил колата и са на бензин и на газ, просто казвам, че когато оборотите паднат критично тогава има вероятност от гръм. Иначе при никакви други обстоятелства не е гърмяла, редовно си я поръчквам и няма проблем. Тъй че ако нямате проблеми с оборотите на празен ход смело слагайте обикновена АГУ.
                          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

u_bo написа:
                            maskarata написа:
                            ..... и до сега само 3 леки Гръма без последстивя, и то заради ниските ми обороти от време на време.
                            и казваш , че нямаш никакви проблеми истинатга е,че ’проблеми’ за различните хора означава нещо различно, но за мен ти имаш типичните проблеми с обедняване на сместа в ниските обороти - това е нещо ’нормално’ за ’обикновенна АГУ’а това че си се разминал ’без последствия’ , не означава че за всички ще е така. понякога последствията са доста скъпи финансово
                            U_Bo го каза по наи точния начин, за всеки проблемите са относителни. Поне един газ контрол си сложете за да намалите шансовете за гърмежи до минимум, и малко от малко да напарвите газовата интелигентна.

Коментар

jordan85 написа:
                              Аз съм доволен от АГУ-то , мойто е обикновено,колата ми гори около 12-13във Варна върви добре,но имай предвид че като сложиш газово почва да ти се ебава колата на бензин направи си сметка по колко км въртиш на година,ако са малко няма смисъл от АГУ :P
                              От какъв род са ти проблемите на бензин? А относно темата аз съм с напулно обикновенно газово без аванс процесор без ламбда контроли и ламбда емулатори сасем обикновенно, до колкото съм запознат ми сложиха някви релета и напраиха няква магия да не ми светят грешки като карам на газ. И аз исках да си сложа всичко което ми е нужно за този мотор, майсторите ми казаха че тези работи са ми достатъчни. Колата ми харесва как върви харчи ми към 13 градско но си и понастъпвам, сигурно може и още да се удоши ама и няма да върви добре. Успех с слагането на газово!

Коментар

Working...
                              X