Колеги чудя се дали да направя това с колата си?Колата е 1.6 16 103 метални колектори ако ще слагам газ то ще е обикновенна с емулатори и симулатори квото трябва мисля даже BRC 530лв във С.Ведраре защото там ми се струват професионалисти.Ако имате други идеи за Пловдив ще сим ви благодарен.Вие с този мотор доволни ли сте от обикновените газови сега ако трябва да избирате с всички + - бихте ли си сложили газ.(много си обичам колата,но разхода от 22-3лв на 100км не е за подценяване) :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ Пловдив
Collapse
X
-
Принципно на пълен инжекцион на бензин се слага газов инжекцион.Слагаш ли обикновенна уредба правиш компромис.До колко е необходим и до колко е компромис е друг въпрос.Сервизи иначе има...на Кукленсko шосе.www.landi-bg.comИ кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!
Коментар
-
Аз пък ша те пратя в сервиза на БРЦ в жк.тракия. Поне знаеш че ша ти сложат истиснко БРЦ а не някои турски ментак и ша си ти дадат читава гаранция, пък и ще ти го направят като хората, а не като при комшията в кварталния гараж по системата проба грешкаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
Slavi_Lancia написа:Аз пък ша те пратя в сервиза на БРЦ в жк.тракия. Поне знаеш че ша ти сложат истиснко БРЦ а не някои турски ментак и ша си ти дадат читава гаранция, пък и ще ти го направят като хората, а не като при комшията в кварталния гараж по системата проба грешка
Коментар
-
u_bo написа:Slavi_Lancia написа:Аз пък ша те пратя в сервиза на БРЦ в жк.тракия. Поне знаеш че ша ти сложат истиснко БРЦ а не някои турски ментак и ша си ти дадат читава гаранция, пък и ще ти го направят като хората, а не като при комшията в кварталния гараж по системата проба грешкаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
d.makaveev написа:Бях в сервиза на БРЦ в тракия и тоя пич ми каза че неиска да ми слага газова уредба обикновена-не било за бравото дран дран.Според мен искаше да ме надупи на над 1000лв за газов инжекцион.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
d.makaveev написа:Бях в сервиза на БРЦ в тракия и тоя пич ми каза че неиска да ми слага газова уредба обикновена-не било за бравото дран дран.Според мен искаше да ме надупи на над 1000лв за газов инжекцион.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Офф, аз съм по принцип съм от Димитровград и там ходих да си я слагам при приятел, иначе доста обикалях из Пловдив и на повечето места казваха, че обикновена уредба не става на Браво. Писна ми и отидох до Димитровград да ми я сложат. Моята е Ловато вече е на 13000км. и до сега само 3 леки Гръма без последстивя, и то заради ниските ми обороти от време на време.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
u_bo
maskarata написа:..... и до сега само 3 леки Гръма без последстивя, и то заради ниските ми обороти от време на време.
Коментар
-
Така, аз тези проблеми с ниските си ги имам от как съм купил колата и са на бензин и на газ, просто казвам, че когато оборотите паднат критично тогава има вероятност от гръм. Иначе при никакви други обстоятелства не е гърмяла, редовно си я поръчквам и няма проблем. Тъй че ако нямате проблеми с оборотите на празен ход смело слагайте обикновена АГУ.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
u_bo написа:maskarata написа:..... и до сега само 3 леки Гръма без последстивя, и то заради ниските ми обороти от време на време.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
jordan85 написа:Аз съм доволен от АГУ-то , мойто е обикновено,колата ми гори около 12-13във Варна върви добре,но имай предвид че като сложиш газово почва да ти се ебава колата на бензин направи си сметка по колко км въртиш на година,ако са малко няма смисъл от АГУ :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар