Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за свещи на 1.6 16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Живота колега живота.

Коментар

колеги има написано за свещи колкото искате в нета,само трябва да потърсите.А за еднополюсните и другите 2,3 и 4 полюсни,колкото повече полюси има една свещ толкова по бавно се износва.Както каза колегата токанамира наи краткия път за разрят ,например свещ с 2 полюса единия ако е на растояние 0.8мм а другия 0.9мм от електрода е естествено искрата да удря само на този които е по близо(0.8мм)И друго има два вида свещи топли и студени зависи на какво каратъе колата газ или бензин и как я карате кротко или лудо.Прилагам снимка.
      Прикачени файлове

Коментар

а ето и на колко се износват свещите в километри в зависимост от полюсите,и материала от който са направени.
        Прикачени файлове

Коментар

pakumba написа:
          Sev написа:
          Бравата ми е точно с този Бриск за газдвижи нормално, няма разлика с предните...те бяха Денсо
          няма разлика засега. тези свещи се износват адски бързо и трябва да се регулират на 3-4 000 км. не съм виждал такова нещо друг път, като ги смених след 10 000 км усетих как колата заработи по-добре, т.е. са се били износили доста за тези км, което е недопустимо. иначе си карам само с бриск и сега съм с двуполюстните и няма грижи като с тея за газ
          колега има свещи от 3лв и от 43лв ако си взел от 3лв как исскаш да карат по 90000км.ето на brisk страницата прочети малко( http://www.brisk.biz/page.php ),а ако искаш и на някой друг произведител влез.Аз давам на brisk защото тях одумвате напразно.И като казвате че нестават коворете с факти и номера на продукта а не цялостно

Коментар

Re: Въпрос за свещи на 1.6 16

jordan85 написа:
            Здравейте колеги,имам един въпрос за свещите,по каталог дават за 1.6 двуполюстни,но бяха ми казали че колата ако се кара на газ по добре е да си еднополюстни, въпроса ми е дали някой е слагал еднополюстни свещи и каква е разликата-положителна или отрицателна.
            каквито препоръчва производителя - такива трябва да са, остава да случиш и на качествени и всичко е ОК!
            Типо-то е истинската работа !

Коментар

Да.Има логика, явно съм бил в заблуда до сега.
              И кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!

Коментар

в по дългят живот един пат дава искра на едното кра4е другият път на другото краче и така докато се износят може да подаде два три пъти само на едното краче докато се износи и да подаде после на другото и така се редуват аз бях с четири крачета но ме посаветваха да ги махна заради продухването иначе двигатела си работеше нормално .това е разликата в по дългият живот
                Fiat Bravа'96 1,6 16v 90к АГУ LOVATO

Коментар

Working...
                X