Живота колега живота.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за свещи на 1.6 16
Collapse
X
-
колеги има написано за свещи колкото искате в нета,само трябва да потърсите.А за еднополюсните и другите 2,3 и 4 полюсни,колкото повече полюси има една свещ толкова по бавно се износва.Както каза колегата токанамира наи краткия път за разрят ,например свещ с 2 полюса единия ако е на растояние 0.8мм а другия 0.9мм от електрода е естествено искрата да удря само на този които е по близо(0.8мм)И друго има два вида свещи топли и студени зависи на какво каратъе колата газ или бензин и как я карате кротко или лудо.Прилагам снимка.
Коментар
-
pakumba написа:Sev написа:Бравата ми е точно с този Бриск за газдвижи нормално, няма разлика с предните...те бяха Денсо
Коментар
-
Re: Въпрос за свещи на 1.6 16
jordan85 написа:Здравейте колеги,имам един въпрос за свещите,по каталог дават за 1.6 двуполюстни,но бяха ми казали че колата ако се кара на газ по добре е да си еднополюстни, въпроса ми е дали някой е слагал еднополюстни свещи и каква е разликата-положителна или отрицателна.Типо-то е истинската работа !
Коментар
-
в по дългят живот един пат дава искра на едното кра4е другият път на другото краче и така докато се износят може да подаде два три пъти само на едното краче докато се износи и да подаде после на другото и така се редуват аз бях с четири крачета но ме посаветваха да ги махна заради продухването иначе двигатела си работеше нормално .това е разликата в по дългият животFiat Bravа'96 1,6 16v 90к АГУ LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар