Здравейте,Монтираха ми газово Ловато на Бравото 1.6, с плочка (с пластмасови колектори е.. 2000г), но пука.. смених свещи сложих Денз.. като е при ниски обороти и дам газ пак пука.. та дълго време ме разубеждаваха да слагам ламбда контрол...в сервизи и да си карам така щом върви.. но си казвам стига! Та конкретния въпрос е какъв е най-оптималния вариант за тази система цена-качество? и къде има свестни миряни, които няма да ми изтърбушат половината кола (както тея дето ми сложиха газовото) и ще свършат качествено работата??Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варианти за ламбда контрол
Collapse
X
-
За да пука по-вероятно или газовата уредба не е настроена добре или имаш проблеми със свещи, кабелите им, бобини ... Няма да е лошо да се допиташ до някой друг майстор преди да инвестираш други пари в различни залъгалки и т.н. за газовото.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
Re: Варианти за ламбда контрол
Doctor_sink написа:и къде има свестни миряни, които няма да ми изтърбушат половината кола (както тея дето ми сложиха газовото) и ще свършат качествено работата??Благодаря предварителноAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар