Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърмене на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гърмене на газ

Ето че и на мен се случи да гръмне газта...Кофтито е,че а бях отворил капака и подавах газ от там.. още ми пищят ушите.Та се тая кихалката спаси положението (гумения пръстен в случая) Мисълта ми беше от какво по точно може да гърми. Свещите са на 5000км въздушния скоро трябва да го сменям! Зареждах газ тука при нас в кремиковци и ми се струва доста скапана..Понеже си знам стрелката на колко трябва да се вдигне ако имам в наличност 5 л и сложа 15 л!-поне е -4 литра разлика ....Дали това придърпване от вчера и гърмежа днеска е от скапаната газ..??? Приемем коментари и съвети !!

Re: Гърмене на газ

ivan_cirkov90 написа:
    Ето че и на мен се случи да гръмне газта...Кофтито е,че а бях отворил капака и подавах газ от там.. още ми пищят ушите.Та се тая кихалката спаси положението (гумения пръстен в случая) Мисълта ми беше от какво по точно може да гърми. Свещите са на 5000км въздушния скоро трябва да го сменям! Зареждах газ тука при нас в кремиковци и ми се струва доста скапана..Понеже си знам стрелката на колко трябва да се вдигне ако имам в наличност 5 л и сложа 15 л!-поне е -4 литра разлика ....Дали това придърпване от вчера и гърмежа днеска е от скапаната газ..??? Приемем коментари и съвети !!
    Кабели сменял ли си?
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

кола

може от газта слагай от ШЕЛ та е по хубава от Лукойл може от кабели, бубина и свещи това са 3те работи който му влиаят освен не добра газ .
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Това стана щом сипах от тука при нас .... от тогава с ядовете

Коментар

Проблема се оправи като врътнах тройника на газта .. подадох му повече газ и сега няма никакво придърпване или гърмене..Да си мисля ли че проблема идва от газта ???

Коментар

По отношение на качеството на сместта - гърми от бедна смес... Явно газта е била кофти, а реглажа ти "на ръба"... Сега просто си я обогатил малко - и готово...

Коментар

Да ама сега си лапа газчица .... като свърши и сипя от друго място като върна кранчето се надявам всичко да е ОК

Коментар

Ами пишеш - "въздушния скоро трябва да го сменям!"... Почни от него.

Коментар

Totko написа:
                  Ами пишеш - "въздушния скоро трябва да го сменям!"... Почни от него.
                  Филтъра е на 5000км смених го с свещите .... ако беше от него постепонно щеше да се разраства проблема а не изведнъж след като заредих газ....

Коментар

От газта е било !!С друга газ направо заспа

Коментар

Working...
                    X