Ето че и на мен се случи да гръмне газта...Кофтито е,че а бях отворил капака и подавах газ от там.. още ми пищят ушите.Та се тая кихалката спаси положението (гумения пръстен в случая) Мисълта ми беше от какво по точно може да гърми. Свещите са на 5000км въздушния скоро трябва да го сменям! Зареждах газ тука при нас в кремиковци и ми се струва доста скапана..Понеже си знам стрелката на колко трябва да се вдигне ако имам в наличност 5 л и сложа 15 л!-поне е -4 литра разлика ....Дали това придърпване от вчера и гърмежа днеска е от скапаната газ..??? Приемем коментари и съвети !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърмене на газ
Collapse
X
-
Re: Гърмене на газ
ivan_cirkov90 написа:Ето че и на мен се случи да гръмне газта...Кофтито е,че а бях отворил капака и подавах газ от там.. още ми пищят ушите.Та се тая кихалката спаси положението (гумения пръстен в случая) Мисълта ми беше от какво по точно може да гърми. Свещите са на 5000км въздушния скоро трябва да го сменям! Зареждах газ тука при нас в кремиковци и ми се струва доста скапана..Понеже си знам стрелката на колко трябва да се вдигне ако имам в наличност 5 л и сложа 15 л!-поне е -4 литра разлика ....Дали това придърпване от вчера и гърмежа днеска е от скапаната газ..??? Приемем коментари и съвети !!Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Реклама
Collapse
Коментар