Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спря да отчита колко газ имам в бутилката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спря да отчита колко газ имам в бутилката

Здравеите колеги знам че сега ще кажете че това не е болка за умиране , но когато едно нещо е работило безпроблемно и се прецака направо полудявам докат не го управя . проблемът е в нивомера на бутилката блокирал е насредата и не мърда и предполагам от там идва и това че на ключа ми светят постоянно 3 точки независимо празна или пълна. Проблемът доиде след като отидох до няклолко магазина за части за да купя нов датчик(нивомер) , гледаха ме като индянци и ми казаха че отдавна не са виждали такива и сега не мога да си намеря нов за да го сменя Моят е с 4 кабелчета и там кадето те влизат в нивомера няма букса а директно са запоени за нивомера, а в магазините са с 2 кабелчета и с букса на нивомера . даите някаква идея какво да направя или от каде да си намеря същият датчик ??????????ето и снимки дано някои е виждал подобна антика или поне има идея от каде да я изкопая ??? ги-зенит jz-2005Поздрави
    Прикачени файлове
    weekend hlx 2.0 20v

Виж при официалните им вносители.Битрябвало да имат подобни нивомери. Ако не се лъжа вносители са Болкантрейд.ПОтърси в гугъл инфо за фирмата.На страницата им има координати.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Може да сложиш какъвто и да е датчик и да сенастрой от софта. Бялата е инфото за компа.

Коментар

да де ма бyксата е различна или не е ?? не знам ходих на газаджия и ми каза да си тарcя същата иначе тои имааше от тиа другите с двата кабела ма не ми каза че може да ми я сложи нея. толко е и бил газаджия
        weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Може да сложиш и с два кабела. Единия на бялата другата на маса.

Коментар

мерси колеги пуснах запитване до болкан треид да видя какво ще кажат от там имат ли го нямат ли го и от къде да го взема, ако те го нямат ще мина на варянта с подмяна с каквото и да е . В крайна сметка ме интересува само да работи коректно
            weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Виж това:http://autogasmarket.com/shop/products/74.html
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

да колега видях много такива но е с букса за 2 кабела както пише по горе , пратих меил на вносителите на аг зенит да ми кажат каде да търся , но явно съм прекалено малък клиент и ги е марзяло да драснат два реда по меила така че ще отида на место да поразпитам но нямам време в момента можеби тия дни началото на седмицата ще ги посетя
                weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Working...
                X