Здравейте колеги имам един въпрос,колата е брава 1.6 и е обикновено АГУ,понеже от известно време колата на пали на бензин я паля на газ, проблема е в това че пали доста трудно на газ независимо дали е студена или загряла обикновено правя едно завъртане от 2-3оборота връщам и от втория път запалва това е доста изнервящо особено ако трябва да спираш и да палиш често да не говорим за акумулатора и стартера та въпроса ми е има ли начин да се настрои за по лесно палене защото съм виждал кола като мойта да пали на газ докато види ключа,сега малко инфо за АГУ изпарителя ми Ловато наскоро смених мембрани всичко си работи, добре ми гори и нормално върви.Ще се радвам да ми помогнете поне докато не се отстрани проблема с работата на бензин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно палене на газ
Collapse
X
-
Не е от температурите. Моята директно на газ ако е студено пали от 1 оборот буквално.Не пали веднага защото му идва или твърде бедна или твърде богата смес в първия моме пробвай като палиш да завъртиш без натисната газ и докато въртиш плавно да натиснеш газта.Някои изпарители като загасиш колата изпускат някакво количество газ в колектора и след това при палене тая газ докато не излезе няма да запалиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Не е от температурите. Моята директно на газ ако е студено пали от 1 оборот буквално.Не пали веднага защото му идва или твърде бедна или твърде богата смес в първия моме пробвай като палиш да завъртиш без натисната газ и докато въртиш плавно да натиснеш газта.Някои изпарители като загасиш колата изпускат някакво количество газ в колектора и след това при палене тая газ докато не излезе няма да запалиPeugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
jordan85 написа:infineon написа:Не е от температурите. Моята директно на газ ако е студено пали от 1 оборот буквално.Не пали веднага защото му идва или твърде бедна или твърде богата смес в първия моме пробвай като палиш да завъртиш без натисната газ и докато въртиш плавно да натиснеш газта.Някои изпарители като загасиш колата изпускат някакво количество газ в колектора и след това при палене тая газ докато не излезе няма да запалиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Според мен е точно обратното, пуска бавно газта и затова трябва да повърти докато навлезе достатъчно газ в колекторите, за да запали. Дори има такива ключове за газ, които може да се настроят да пускат газ преди да е запалил двигателя, точно с цел по-лесно палене. Пробвай другия път да дадеш 2-3 пъти на контакт без да въртиш и да завъртиш чак на 3-ия.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Според мен е точно обратното, пуска бавно газта и затова трябва да повърти докато навлезе достатъчно газ в колекторите, за да запали. Дори има такива ключове за газ, които може да се настроят да пускат газ преди да е запалил двигателя, точно с цел по-лесно палене. Пробвай другия път да дадеш 2-3 пъти на контакт без да въртиш и да завъртиш чак на 3-ия.Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
jordan85 написа:van_dal написа:Според мен е точно обратното, пуска бавно газта и затова трябва да повърти докато навлезе достатъчно газ в колекторите, за да запали. Дори има такива ключове за газ, които може да се настроят да пускат газ преди да е запалил двигателя, точно с цел по-лесно палене. Пробвай другия път да дадеш 2-3 пъти на контакт без да въртиш и да завъртиш чак на 3-ия.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар