Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конслултация за емулатори.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега уж е за коли сервиза слагаха ми я до новата зграда на П-У -то 550лв без емулатор на ламбда сондата както казах.За сега 5 дни 450км казаха като мина 1 000 да мина да им кажа имам ли някакви забележки.Ще искам да ми сложат този емулатор знаете ли каква му е цената да съм подготевен?
    Fiat Bravo 1i6

Коментар

Re: Ламда контрол

Humppa написа:
      anttonn написа:
      Здравеите колеги-имам ламбда контрол-обаче се оказа че е откачен-така доиде от италия-иначе колата си вьрви добре на гас-само в едно положение се усеща сякаш недостиг на гас,но като вьрна малко газта и се оправя-ако тая ламбда се закачи ,което се оказва че е проблем тьи като трябвало да се подкара с Windows96 а такьв заедно с програмата било трудно да се намери-та дали си струва труда да се тьрсят програмите и дали това ще има некаф ефект???Lambda control system-A/1- Пропуснах-газовата уредба е Landi Renzo-не е инжекцион
      Колега, моята кола е с абсолютни същата АГУ и електроники. Карах я веднъж на едно момче, което се занимава с технически надзор в тази сфера. Каза, че такива емулатори А/1 имали специфичен Data-кабел, който найстина бил рядък екземплар и в БГ е почти невъзможно да се намери къде да се закачи за диагностика и настройка...
      И аз съм със същата газова и не намерих за 4 год. кой може да е настройва.Явно караме докато се скапе и хвърляме.

Коментар

Working...
      X