ivan_cirkov90 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 гасне
Collapse
X
-
Diablo_s написа:ivan_cirkov90 написа:Diablo_s написа:Здравеите от мен. Свърши метана и непали на бензин. Замерихме дюзата работи, но неидва ток. може ли даме насочите. колата е Фиат Браво 1.4 mi благодаря предварително !
Коментар
-
моно е да. Сега ме светнаха че имало модул които спирал тока на дюзата когато мине не метан и можело от там нещо да става но аз хич не съм по жичките. маи газаджиите ще гледат какво става. Благодаря все пак[/quote]Ами да ако не ти цъка релето ...... то си остава на метан ... Между другото с какъв превключвател си???[/quote]честно казано незнам. колата е на приателката ми и не съм обърнал внимание. Купена е от италия с газовото. сега видях че системата е ланди рензо
Коментар
-
Такааа.... благодаря на колегата ivan_cirkov90 чрез тази врътка очевидно може да се регулира вървежа и това е ок - правя си я както искам, но ме притеснява, че има детонации - това за пръв път от днес се получи дали има връзка с въпросното кранче (днес смених кабелите и мисля дали да не върна старите) другото е че независимо от това когато колата загрее добре ако я загасиш и искаш да я запалиш става страшно - все едно няма празен ход - директно гасне, това е проблем, който има от преди, но не го прави винаги ........ след яко изръчкване и известно време (2-3 мин) се оправя като от самосебе си, но това опредено не е нормално. И така колеги задънена улица пакПунто '95 1.1
Коментар
-
bopkata написа:Такааа.... благодаря на колегата ivan_cirkov90 чрез тази врътка очевидно може да се регулира вървежа и това е ок - правя си я както искам, но ме притеснява, че има детонации - това за пръв път от днес се получи дали има връзка с въпросното кранче (днес смених кабелите и мисля дали да не върна старите) другото е че независимо от това когато колата загрее добре ако я загасиш и искаш да я запалиш става страшно - все едно няма празен ход - директно гасне, това е проблем, който има от преди, но не го прави винаги ........ след яко изръчкване и известно време (2-3 мин) се оправя като от самосебе си, но това опредено не е нормално. И така колеги задънена улица пак
Коментар
-
bopkata написа:П.С.1. Сега видях изпарителя е Stargas и вече мога да му регулирам и празния ход (с врътката отдолу)П.С.2. Направи ми впечатление че бутилката "чука" като на празно дори да имам доста газ незнам дали иа връзка със случая
Коментар
-
Значи има вариант който не е много разумен защото според мен е времен.... Като отвориш капака където ти е газта (края на жилото на педала ,където се мести с подаването на газ) има едно болче с контрагайка което ограничава при отпускане на педала.. можеш да го натегнеш лекичко и се получава все едно се натиснал леко педала на газта.......Преди и мойта работеше на 750 оборота и от там я регулирах !В последствие се оправи от самосебе си и му върнах старата позиция ..... Надявам се да съм ти помогнал .. и да си ме разбрал за кое точно ти говоря ...Другия вариант е да не са ти настроили правилно газовата (газ-въздух) иначе аз съм доволен от газаджиите които ми сложиха газовата не е мръднала от тогава това са вече близо 7 месеца .. Ако те интересува се намират в Левски Г до църквата...... А и ми взеха сравнително евтино и всичко направиха за няколко часа .... Общо 400 лв
Коментар
-
Благодаря на ivan_cirkov90 за съдействието.Намерих координатите на въпросните газаджии - до църкавата Левски Г. - момчето, което погледна колата се оказа много точно - първоначално разбра, че сместа е много богата и реши, че това е причината - след като направи реглажа на газ анализатора - Ок колата работи добре, но направихме теста с гасенето и отново на палене гасне - оказа се че кабелните обувки на изпарителя са хлабави и след притягане и пръскане със спрей за контакт - сега нещата изглежа се подредиха ))))Извод: в крайна сметка проблема, който ми скъса нервите (не без съдействието на Газаджиите от Горубляне " нищо и няма бе от горивото е") се оказа хлабави кабелни обувки ) - егати драмата!!!!!Пунто '95 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар