Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.1 гасне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.1 гасне

Здравей колеги,проблема е следния - колата и бяха ниски оборотите и я заведох на газаджия - Ок оборотите на паразен ход ги оправи, но след настройка на газ-анализтор колата е мудна (преди си беше ок) и гасне като е топла (това се случваше и прди чат пат) и да не иска грам да върви - най-странното е че 1 го прави 1 път не.............. мисля че се дави от газ но не съм сигурен -иначе:свещите са на 6 К кмнов възд. филтърнови кабели изпарител сменен преди 10 К кми съм в патова ситуация ................
    Пунто '95 1.1

Малко повече за двигателя ... 1.1 инжекцион ??? Само на газ ли го прави ???

Коментар

1.1 55 к.с. да колата работи нормално на бензин - само на газ прави номера, иначе знам че е сложена някаква надупчена гума в тръбата за въздуха за да се ограничи
      Пунто '95 1.1

Коментар

Огледай около тръбите на въздуха там трябва да имаш едно кранче ...... врътни го в двете посоки .....в моя случай не му достигаше газ .... и го отворих повече да пуска !

Коментар

това на тройника ли е кранчето?
          Пунто '95 1.1

Коментар

Моя съвет ходи при друг газаджия и му кажи проблема(или при предния и му кажи да си я донастрои)
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bopkata написа:
              това на тройника ли е кранчето?
              Значи да това е тройника с една входяща гумена тръба и разделя на две гумени които отиват в тръбата за въздуха !!! пробвай да го отвиеш малко .....

Коментар

лошото е че вече 4 пъти ходих днес - накрая било от газта или сегментите............. хахаха дрън дрън сегментите по скоро кажете ако знаете счвестен газаджия около дружба
                Пунто '95 1.1

Коментар

bopkata написа:
                  лошото е че вече 4 пъти ходих днес - накрая било от газта или сегментите............. хахаха дрън дрън сегментите по скоро кажете ако знаете счвестен газаджия около дружба
                  ОК но какво значи малко 1/2 оборот ?
                  Пунто '95 1.1

Коментар

Сега ще кача снимка да видиш....

Коментар

Ето ти тройника ......
                      Прикачени файлове

Коментар

ОК добре но колко е малко ? и накъде да въртя?
                        Пунто '95 1.1

Коментар

Здравеите от мен. Свърши метана и непали на бензин. Замерихме дюзата работи, но неидва ток. може ли даме насочите. колата е Фиат Браво 1.4 mi благодаря предварително !

Коментар

bopkata написа:
                            ОК добре но колко е малко ? и накъде да въртя?
                            Значи всеедно отвиваш капачка (противочасовниковата стрелка) направи му един пълен оборот и виж .....ако се дави от газ обратното ......

Коментар

Diablo_s написа:
                              Здравеите от мен. Свърши метана и непали на бензин. Замерихме дюзата работи, но неидва ток. може ли даме насочите. колата е Фиат Браво 1.4 mi благодаря предварително !
                              Твойто е моно щом е с една дюза нали ??? Виж му окабеляването .......

Коментар

Working...
                              X