Имам FIAT TIPO 1.4 mono ’93 и поради факта, че не знам кой джъмпер на ключа на коя позиция трябва да е, съм отрязал постоянния плюс на компютъра и съм го направил да работи само на контакт, защото набиваше грешки. С постоянното рестартиране на компютъра се случва на моменти колата да се държи абсурдно на бензин и искам да възстановя първоначалната схема на връзване. Намерих в сайта на Fobos за какво служат джъмперите, но не става ясно точно кой за какво от описаното е и съответното му положение за кокнкретния автомобил. Ако може някой да помогне. - ДЖЪМПЕРИ ЗА ИЗБОР НА :- ТИП НА АВТОМОБИЛА , С 5 ЗАПАЛИТЕЛНИ КАБЕЛИ ИЛИ С ЧЕТИРИ ЗА ПО ПРЕЦИЗНА НАСТРОИКА НА ОБОРОТИТЕ НА ПРЕВКЛЮЧВАНЕ (този съм го махнал и вече мога да настройвам на колко оборота да обръща на газ и го приемаме за 1)- ЧЕСТОТА НА ЛАНДА СОНДАТА 2.5HZ ЗА BOSH МОНО И 1HZ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАРКИ- ТИП НА ЛАНДА СОНДАТА 0-1V , 0-5VА и трябват ли ми още някакви играчки от рода на ТАП, ламбда симулатор или нещо друго, което да направи възможно превключването от газ на бензин без да почне да сеца и да губи мощност. Предварително благодаря на всички тези, които си направиха труда да прочетат темата. :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
[i]Позиция на джъмперите на Fobos автоматичен ключ за газ ..
Collapse
X
-
Разбира се. Няма проблеми.2 бели - прекъсва бензиновата дюза и има симулатор на дюза от съпротивление 100ом/2-3wчервен - ACC +кафяв - маса -черен - импулс от централния кабел на бобината - 10 намоткисин - газов клапан +лилав - сондажълт - компютър (има симулатор на сондата и трябва да се настрои от джъмпери 2 и 3 за конкретния автомобил)Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Най-накрая намерих проблема си - трябвало да махна 2-ри джъмпер. А ето и къде го разбрах току що ...http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.73.239 - има секция DOWNLOAD - инструкции - и всичко става ясно, но за съжаление аз разбрах чак сега и утре ще пробвам.Дано това да се окаже полезно за някой друг и да не си блъска главата като мен. Успех.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
Коментар
-
Re: [i]Позиция на джъмперите на Fobos автоматичен ключ за га
2000_16V написа:А и трябват ли ми още някакви играчки от рода на ... ламбда симулатор ...
Коментар
-
При мен този ламбда емулатор не върши работа дори и след настройките. Или ми е дефектно копчето или ще трябва да намеря друг вариант.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар