Имам FIAT TIPO 1.4 mono ’93 и поради факта, че не знам кой джъмпер на ключа на коя позиция трябва да е, съм отрязал постоянния плюс на компютъра и съм го направил да работи само на контакт, защото набиваше грешки. С постоянното рестартиране на компютъра се случва на моменти колата да се държи абсурдно на бензин и искам да възстановя първоначалната схема на връзване. Намерих в сайта на Fobos за какво служат джъмперите, но не става ясно точно кой за какво от описаното е и съответното му положение за кокнкретния автомобил. Ако може някой да помогне.
- ДЖЪМПЕРИ ЗА ИЗБОР НА :- ТИП НА АВТОМОБИЛА , С 5 ЗАПАЛИТЕЛНИ КАБЕЛИ ИЛИ С ЧЕТИРИ ЗА ПО ПРЕЦИЗНА НАСТРОИКА НА ОБОРОТИТЕ НА ПРЕВКЛЮЧВАНЕ (този съм го махнал и вече мога да настройвам на колко оборота да обръща на газ и го приемаме за 1)- ЧЕСТОТА НА ЛАНДА СОНДАТА 2.5HZ ЗА BOSH МОНО И 1HZ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАРКИ- ТИП НА ЛАНДА СОНДАТА 0-1V , 0-5VА и трябват ли ми още някакви играчки от рода на ТАП, ламбда симулатор или нещо друго, което да направи възможно превключването от газ на бензин без да почне да сеца и да губи мощност. Предварително благодаря на всички тези, които си направиха труда да прочетат темата. :P

Коментар